Διεθνείς συμμετοχές στο 2ο Greek Nireas Synchro Cup
Αθλητισμός

Διεθνείς συμμετοχές στο 2ο Greek Nireas Synchro Cup

Το 2ο Greek Nireas Synchro Cup διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου το διήμερο 29 και 30 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης των Βορείων Προαστίων.

Το παρών στο αγωνιστικό διήμερο θα δώσει η Ισπανία, από τις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος της Συγχρονισμένης Κολύμβησης στον κόσμο, με το σωματείο της Cns Costablanca. Η συμμετοχή της ομάδας της Ισπανίας, από μόνη της, προσδίδει ιδιαίτερο κύρος και αγωνιστική ταυτότητα στη διοργάνωση η οποία και φιλοδοξεί να καθιερωθεί στις πλέον σημαντικές του αθλήματος σε διασυλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη.

Το ενδιαφέρον ήδη είναι σημαντικό και σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχών που καταφτάνουν στα γραφεία του Νηρέα, εκτός της Ισπανίας, στο μίτινγκ θα βρίσκονται επίσης η Ουγγαρία, το Ισραήλ και η Γεωργία, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, από ελληνικής πλευράς, στους αγώνες θα μετάσχουν σχεδόν όλα τα σωματεία που ασχολούνται με το εντυπωσιακό άθλημα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Στο 2ο Greek Nireas Synchro Cup, που από φέτος συμπεριλαμβάνεται και στο επίσημο Καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), μετέχουν αθλήτριες 8 έως 15 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet