Στη δράση καθαρισμού του ΣΠΑΠ στο Πεντελικό όρος ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στη δράση καθαρισμού του ΣΠΑΠ στο Πεντελικό όρος ο Γ. Πατούλης

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, συμμετείχε σήμερα το πρωί, Κυριακή 23 Απριλίου 2017, στον καθαρισμό του Πεντελικού Όρους στην περιοχή της Πύριζας. Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με τον εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του καταφυγίου που βρίσκεται στη θέση Πύριζα.

Ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη γι αυτήν τη δράση, τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμο, καθώς και το προεδρείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Στη δράση συμμετείχαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, Β. Κόκκαλης, ο δασάρχης Πεντέλης, Α. Ρέππας, ο διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, Φ. Τζελέπης, τα μέλη του Δ.Σ. Κυνηγητικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Μ. Καραγιάννης και Γ. Αραμπατζής, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δασαρχείου, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet