Καταγγελία ΣΕΔΑΠ κατά Β. Ζορμπά για τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου
Κοινωνία

Καταγγελία ΣΕΔΑΠ κατά Β. Ζορμπά για τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου

Με τον τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλη Ζορμπά, τα βάζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για υπεύθυνο του κοιμητηρίου, που είναι Άτομο με Αναπηρία.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι ο κ. Β. Ζορμπάς αναφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο, καλώντας τον είτε να καταθέσει αν έχει στοιχεία για τη μη ανταπόκριση του εργαζομένου στα καθήκοντά του είτε να σταματήσει να τον προσβάλλει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΔΑΠ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, διότι επανειλημμένα έχει αναφερθεί και εξακολουθεί να αναφέρεται στον υπεύθυνο του κοιμητηρίου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σχετικά με την πρόσληψή του στην εργασία ως ΑΜΕΑ, υπονοώντας ότι επειδή ανήκει στην κατηγορία των ΑΜΕΑ αδυνατεί να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντά του.

Αν ο καταγγέλλων έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος είναι ανεπαρκής στα υπαλληλικά του καθήκοντα, τότε τον καλούμε να αναφερθεί σε αυτά συγκεκριμένα, διαφορετικά, εφόσον συνεχίζει να το επαναλαμβάνει, δηλώνει την εμπάθειά του απέναντι στον συγκεκριμένο συνάδελφο, αλλά και γενικότερα σε όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τον καλούμε να σταματήσει να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε κανέναν άνθρωπο που σέβεται τουλάχιστον τον εαυτό του, πόσο μάλλον σε κάποιον ο οποίος έχει και την ιδιότητα του γιατρού και αυτή του πρώην δημάρχου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet