Δημοπρατείται το έργο ανάπλασης αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης
Κοινωνία

Δημοπρατείται το έργο ανάπλασης αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης

Σε δημοπρασία βγαίνει από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, το έργο Ανάπλασης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, προϋπολογισμού 82 χιλ. ευρώ πλέον ΦΠΑ (ήτοι 82.330,64 ευρώ), με τις σχετικές προσφορές των ενδιαφερομένων εργολάβων να κατατίθενται, βάσει της διακήρυξης δημοπρασίας, έως την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και τη διεξαγωγή του σχετικού διαγωνισμού να έχει οριστεί για τις 16 Μαΐου 2017.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση του αύλειου χώρου του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, με την κατασκευή ενός νέου γηπέδου Καλαθοσφαίρισης  (ολικής έκτασης 26,00Χ15,00τ.μ.), ενός νέου γηπέδου Ποδοσφαίρου 5Χ5 (29,00Χ18,00τ.μ.), αλλά και τη μεταφορά του γηπέδου Βόλεϋ (24,00Χ15,00τ.μ.). Σημειώνεται, παράλληλα, ότι η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου έχει οριστεί σε 4 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο.

Σχετικά με το έργο ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης τόνισε: «Οι υποδομές του Δήμου και η δυνατότητα των μαθητών, αλλά και των ενηλίκων, να τις αξιοποιούν με στόχο την άθληση για τη διατήρηση της καλής υγείας και της ποιότητας ζωής τους, βρίσκονται σταθερά στην πολιτική ατζέντα των έργων που προωθούμε, των πρωτοβουλιών και των δράσεων μας. Στόχος είναι η παραγωγή έργου για τον Άνθρωπο, ως ο κεντρικός άξονας της πολιτικής της δημοτικής μας Αρχής και τον στόχο αυτό υπηρετούμε απαρέγκλιτα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet