Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα ΠΕΑΠ σε ένα τριήμερο Πολιτισμού
Πολιτισμός

Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα ΠΕΑΠ σε ένα τριήμερο Πολιτισμού

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στη φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης ο Πολιτισμός ως μουσική, χορός, θεατρικά δρώμενα, είχε την τιμητική του στις 21, 22 και 23 Απριλίου.

Η Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ «πλημμύρισε» την αίθουσα με μοναδικούς ήχους και εξαιρετικά δρώμενα όπως τα θεατρικά μονόπρακτα των Τ. Ουίλιαμς, Χ. Πίντερ και Α. Τσέχοφ, το αφιέρωμα στην παραδοσιακή και ρεμπέτικη μουσική στις 21 Απριλίου, το αρχαιοελληνικό δράμα, τα θεατρικά μονόπρακτα του Λ. Πιραντέλλο και το musical «Από τον Αττίκ στο Broadway» στις 22 Απριλίου, αλλά και το ειδικό αφιέρωμα στο διαχρονικό αριστούργημα και πάντα επίκαιρο, έργο του Αριστοφάνη, «Όρνιθες» και τα θεατρικά μονόπρακτα των Α.Τσέχοφ, Λ. Πιραντέλλο, Τ. Ουίλιαμς και Μ. Βίζνιεκ στις 23 Απριλίου. Το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης γέμισε και οι θεατές χειροκρότησαν θερμά την καλλιτεχνική δραστηριότητα και προσφορά της Θεατρικής Ομάδας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, τόνισε σχετικά με τις εκδηλώσεις: «Ο Πολιτισμός είναι ανυπέρβλητη αξία και αδιαπραγμάτευτος σύμμαχός μας στις δυσκολίες της καθημερινότητας, γεμίζει την ψυχή με ανώτερο πνεύμα και συναισθήματα ως διδασκαλία, προσφέρει χαρά και μαθαίνει στον άνθρωπο τον δρόμο της αγάπης, της αισιοδοξίας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς, όλα όσα δηλαδή έχουμε επιλέξει να χαρακτηρίζουν τη μεγάλη οικογένεια του Δήμου μας!».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, απέδωσε τα εύσημα στη Θεατρική Ομάδα του Νομικού Προσώπου για τα πολιτισμικά δρώμενα που επιμελήθηκε, προσφέροντας μία μεγάλη γιορτή χαράς και ψυχικής ανάτασης στο φιλότεχνο κοινό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet