Αξιοσημείωτες συμμετοχές στον 4ο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «Ι. Μακαρώνας»
Αθλητισμός

Αξιοσημείωτες συμμετοχές στον 4ο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «Ι. Μακαρώνας»

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας XCC – «Ιωσήφ Μακαρώνας» στις κατηγορίες Μίνι-Μικρά, Μίνι-Μεγάλα, Παµπαίδων, Πανκορασίδων, Παίδων και Κορασίδων, που γίνεται στη μνήμη του Ιωσήφ Μακαρώνα. Τη δράση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο των δράσεών του για την Άθληση και την Υγεία μαζί με τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου και με τον Αθλητικό Όμιλο Δόξα Πεύκης.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος τόνισε ότι: «Η ποδηλασία είναι μια αθλητική δραστηριότητα που θεωρείται από τις πιο δημοφιλής στον κόσμο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ποδηλασίας αποτελεί η δυνατότητά της να ανταποκρίνεται σε αρκετά διαφορετικές απαιτήσεις όπως είναι η μετακίνηση, η άθληση και η ψυχαγωγία. Το ποδήλατο αποτελεί ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο μεταφορικό μέσο έως και σήμερα και μάλιστα φιλικό προς το περιβάλλον». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ολοένα και περισσότεροι σήμερα όχι μόνο χρησιμοποιούν το ποδήλατο για άθληση, αλλά το επιλέγουν και για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο ποδηλατικό γύρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κ. Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δ. Καρλαύτης, Π. Κόνιαρης, Ε. Λέκκα, Ν. Πέππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet