Διακρίσεις μαθητών σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου στο πινγκ πονγκ
Αθλητισμός

Διακρίσεις μαθητών σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου στο πινγκ πονγκ

Διέπρεψαν οι μικροί Μαρουσιώτες στο πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ –πονγκ) για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που διοργανώθηκε από τον ΓΑΣ Χολαργού σε συνεργασία με τον ΠΟΦΕπΑ και τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Συμμετείχαν συνολικά περίπου 130 μαθητές κατά κύριο λόγο από την Αττική, μεταξύ των οποίων ήταν και 41 μαθητές – μέλη των αθλητικών προγραμμάτων πινγκ –πονγκ του Δήμου Αμαρουσίου που προπονούνται με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Χρήστο Λεγάντη.

Τα παιδιά της πόλης του Αμαρουσίου είχαν μια πολύ αξιόλογη αγωνιστική παρουσία και έλαβαν τις παρακάτω διακρίσεις:

  • Στην κατηγορία Α΄, Β΄ & Γ΄ Δημοτικού ο Ζαχαρίας Γκέζος και η Στέλλα Περουκανέα κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.
  • Στην κατηγορία Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού ο Νίκος Κολόμβας κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ στην κατηγορία κοριτσιών Γυμνασίου η Νεφέλη Ευγενικού κατέλαβε τη δεύτερη θέση και η Νικολέτα Κακούρου με την Εμμανουέλα Μπούρα την τρίτη θέση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με ανακοίνωση εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και την ικανοποίησή του για τις διακρίσεις των μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου και σημείωσε ότι: «Η θέλησή, το πάθος, η αγωνιστικότητα, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον, αποτελούν ένα ισχυρό παράδειγμα, για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Αποδείξατε πόσα μπορεί να καταφέρει όποιος αγωνίζεται με πίστη στον σκοπό του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet