Στον τελικό του Young Business Talents 2016-17 δύο ομάδες του 1ου ΓΕΛ Παπάγου
Κοινωνία

Στον τελικό του Young Business Talents 2016-17 δύο ομάδες του 1ου ΓΕΛ Παπάγου

Δύο ομάδες από το 1ο Λύκειο Παπάγου προκρίθηκαν στον τελικό του Young Business Talents 2016-17, μετά την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου διεθνούς προγράμματος Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εθνικού Τελικού του Young Business Talents 2016-17.

Το Young Business Talents είναι ένας διαγωνισμός με επιχειρηματικό προσομοιωτή (business simulator) για μαθητές Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου (κάθε τύπου) που επιτρέπει στους μαθητές να εξασκηθούν στη λήψη όλων των αποφάσεων μέσα σε μια εικονική «εταιρεία», την εταιρεία της ομάδας τους.

Περισσότεροι από 2.000 μαθητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή και οι 300 από αυτούς προκρίθηκαν στον τελικό. Μεταξύ αυτών και οι δύο ομάδες του 1ου Λυκείου Παπάγου.

Οι μαθητές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού οι οποίοι συμμετείχαν στις ομάδες ήταν οι: Γαληνή Λαζαράκου, Πάνος Μπιλάλης, Γιάννης Κώτσης, Παναγιώτης Κτενάς, Αλεξανδρος Μίρζας, Δημήτρης Μάνος, Βασίλης Μπουμπής, Σταύρος Παπαδόπουλος-Κουκλάκης.

Οι μαθητές έζησαν την επιχειρηματική εμπειρία διοικώντας τη δική τους εικονική εταιρεία επί 4 μήνες και για 11 εικονικά επιχειρηματικά έτη, συναγωνίστηκαν και πήραν κρίσιμες αποφάσεις.

To Young Business Talents, είναι ένα διεθνές Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) καθώς και στο Μεξικό, και διοργανώνεται από τη NIVEA στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος δίνει συγχαρητήρια στα παιδιά και στην καθηγήτριά τους κα Αγγελική Κωνσταντίνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet