Άφθονο γέλιο από τον «Θίασο των …ήντα»
Πολιτισμός

Άφθονο γέλιο από τον «Θίασο των …ήντα»

Κέφι και άφθονο γέλιο πρόσφερε το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου 2017 η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής «Ο Θίασος των …ήντα» παρουσιάζοντας τη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «Καραγκιόζη βάλε πλάτη για να ζήσουν οι χορτάτοι», που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε σήμερα.

Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία της ηθοποιού Πηνελόπης Πιτσούλη, η μουσική επιμέλεια και σύνθεση του τραγουδιού έναρξης του Αντώνη Καρατζίκη και οι χορογραφίες της Τέτης Νικολοπούλου. Υπεύθυνη της υπέροχης θεατρικής ομάδας των …ήντα είναι η Λαμπρινή Οικονομίδου.

Το θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος πλημμύρισε από κόσμο, που χάρηκε και καταχειροκρότησε την παράσταση και τους συντελεστές της.

Στην είσοδο του θεάτρου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Μεταξύ όσων παρακολούθησαν την καταπληκτική παράσταση ήταν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Β. Ζορμπάς, πρ. δήμαρχος, Β. Γιαννακόπουλος, πρ. δήμαρχος, η αντιδήμαρχος Μ. Κοντοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Ησαΐας και Αλ. Μουστόγιαννης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet