Ιόνιος Σχολή: Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά με γιορτή!
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ιόνιος Σχολή: Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά με γιορτή!

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Ιονίου Σχολής διοργανώνει «Open Day» το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις 11 το πρωί, στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι (Σισμανογλείου 29), για να υποδεχθεί και να γνωριστεί με τη νέα γενιά μαθητών και τους γονείς τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ιονίου Σχολής:

Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και με την καθοδήγηση των νηπιαγωγών και των δασκάλων, το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει ν’ αγαπά τη γνώση σ΄ ένα ευχάριστο περιβάλλον που το παροτρύνει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του και να αναπτυχθεί συναισθηματικά.

Στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα μακριά από την οικογένεια, σε στέρεες βάσεις, καθοριστικές για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

Στο Δημοτικό Σχολείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ επιδιώκεται η κατάρτιση των μαθητών και η εμπέδωση των διδασκομένων, με άξονα τη βιωματική μάθηση. Η Βιβλιοθήκη, τα εποπτικά μέσα και τα Εργαστήρια Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών συμβάλλουν στην πραγμάτωση των διδακτικών στόχων.

Επειδή θέλουμε η πρώτη επαφή του παιδιού με το σχολείο να είναι πάντα μία τρυφερή ανάμνηση, γεμάτη συναισθήματα χαράς, σας προσκαλούμε σε μία όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις μας, στο Μαρούσι, Σισμανογλείου 29, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις 11:00 το πρωί.

Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, για να γνωρίσουν τον χώρο του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, τις νηπιαγωγούς και τις δασκάλες, να συναντηθούν με άλλα παιδάκια και να συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια, γεμάτα μουσική και φαντασία.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του σχολείου μας και να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης θα περιηγηθείτε στις αυλές και τα γήπεδα αθλοπαιδιών, που συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινωνικοποίηση, την ενθάρρυνση της ομαδικής δραστηριότητας, αλλά και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Σας περιμένουμε…!

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας εγκαίρως την παρουσία σας στο τηλ. 210 6136693.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet