Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 8 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 8 Μαΐου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης άδειας Εγκατάστασης και λειτουργίας θεάτρου – κινηματογράφου, επί της οδού Παπαδιαμάντη αρ. 12, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία ¨Κ/Σ ΑΛΜΠΙΦΙΛΝΤ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Α.Ε. – ΧΡΙΣΚΟ Α.Ε. – ΑΚΟ Α.Ε. – ΑΤΡΙΑ ΦΕΡΟΥΣΑ Α.Ε.– ΦΑΝΚΟ Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «Μπομπονιέρα 2012».
  2. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) – Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια), στη συμβολή των οδών Νίκης και Ρέας αρ. 4, στην Κηφισιά, στον κ. Μέργιανο Φίλιππο του Αντωνίου.
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Δεκελείας  αρ. 8 – Ρέμα Χελιδονούς, στην εταιρεία με την επωνυμία «Τροφοδοσίες Σωτήριος Αντωνάκης και ΣΙΑ Ε.Ε.».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αίτημα για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Όθωνος αρ. 52-54, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Φιγαλείας στην Κηφισιά, έμπροσθεν της εισόδου του 7ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της Λεωφόρου Κηφισιάς αρ. 333, στην Κηφισιά, έμπροσθεν του ιδιωτικού σχολείου «LEARNING FOR LIFE – INTERNATIONAL MONTESSORI SCHOOL OF ATHENS».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Ρήγα Φεραίου αρ. 15 στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση αποσπώμενων εμποδίων σχήματος Π, στη γωνία των πεζοδρομίων των οδών Αγίου Δημητρίου και Μιλτιάδου, στο Ο.Τ.40, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί των οδών Μικρολίβαδου και Σπανουδάκη, στη συμβολή τους με την οδό Νικηταρά, στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί της οδού Ρόδου, στη συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου, στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη στη συμβολή των οδών Γ. Λύρα και Αριστομένους στην Κηφισιά».
  12. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικών καθρεπτών επί της οδού Καραϊσκάκη στη συμβολή της με την οδό Γούναρη, στο Ο.Τ. 196 και επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη στη συμβολή της με την οδό Παν. Τσαλδάρη, στο Ο.Τ. 166 στην Κηφισιά».
  13. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αιολίας αρ. 9, στην Κηφισιά».
  14. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αιολίας αρ. 24, στην Κηφισιά».
  15. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση των πεζοδρόμων “Πολυδεύκη” και “παράδρομος Μ. Μπότσαρη” στην Κηφισιά».
  16. Μετονομασία της οδού «Αίγλης» η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Αγίου Σεραφείμ και Κυριαζή Δημητρίου, στην περιοχή Γράμμος – Φοίνικας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet