Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 9 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 9 Μαΐου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 9 Μαΐου 2017, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) (υπόθεση: Παπαϊωάννου Δημήτριος).
  2. Διαγραφή οφειλής από χρηματικό κατάλογο για δικαίωμα χρήσης Οστεοφυλακίου (υπόθεση: Καραγιάννης Εμμανουήλ).
  3. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από παράβαση ΚΟΚ (υπόθεση: Παναγιωταρά Κωνσταντίνα του Χαραλάμπου).
  4. Έγκριση ή μη επιστροφής χρημάτων που αφορούν τα διπλότυπα είσπραξης με είδος οφειλής παράβολα έκδοσης αδειών μουσικής καθώς και μη αλλαγής του εντύπου της άδειας μουσικής, λόγω εφαρμογής του Ν. 4442 του ΦΕΚ 230/Α/2016 και της Εγκυκλίου 9 του Υπουργείου Εσωτερικών με ΑΠ 5951/24-02-2017.
  5. Έκθεση Εσόδων – Εξόδων Ά Τριμήνου οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Αμαρουσίου.
  6. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) του Υπουργείου Εσωτερικών της Δ΄ κατανομής 2017, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  7. Έγκριση ή μη δαπάνης για χορήγηση χρηματικού βραβείου για κεραμίστες της 53ης και 54ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής.
  8. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2017.
  9. Έγκριση ή μη παροχής υπηρεσιών παρακολούθησης και διαχείρισης δημοσιότητας.
  10. Έγκριση ή μη ετήσιας συνδρομής του Δήμου Αμαρουσίου στην ηλεκτρονική βάση νομικών πληροφοριών e-dimos.
  11. Έγκριση ή μη διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού κάτω των ορίων του άρθρου 5 του Ν. 4412/2016 για την υπηρεσία με τίτλο “Ταχυδρομικά Τέλη (Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών)».
  12. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του Έργου «Επισκευή – Συντήρηση ασφαλτοτάπητων οδών».
  13. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση τμήματος οδού Αγ. Κωνσταντίνου λόγω καταστροφής οδοστρώματος και υφιστάμενων δικτύων από τη θεομηνία της 22-02-2013».
  14. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του Έργου «Eφαρμογή ρυμοτομίας και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στο Ο.Τ. Γ414 στο Μαρούσι λόγω επικίνδυνου».
  15. Έγκριση ή μη παράτασης της σύμβασης «Εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης για την κατασκευή πεζογέφυρας για την ασφαλή διέλευση της Λεωφόρου Κηφισίας».
  16. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίων – διαβάσεων για την ασφαλή προσβασιμότητα στα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου».
  17. Έγκριση ή μη του αναθεωρημένου χρονοδιαγράμματος και της παράτασης εκπόνησης της μελέτης «Υδραυλικές – Γεωλογικές μελέτες και τοπογράφηση ρέματος Σαπφούς».
  18. Έγκριση ή μη της υπ΄ αριθμ. 28/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης που αφορά την έγκριση της διοργάνωσης της εκδήλωσης «Καλοκαίρι στο Μαρούσι» και της δωρεάν παραχώρησης του υπαίθριου περιβάλλοντος χώρου του Αμαλίειου Οικοτροφείου Θηλέων έως σαράντα (40) παραστάσεων.
  19. Έγκριση ή μη της υπ΄ αρ. 26/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης που αφορά την συμπλήρωση της υπ΄ αρ .91/19-9-2016 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με την έγκριση της τιμολογιακής πολιτικής των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων που υλοποιεί η Επιχείρηση.
  20. Έγκριση ή μη της απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: «Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. Γ855 περιοχής “Άγιος Θωμάς” του Δήμου μετά από επανεπιβολή απαλλοτρίωσης στην ιδιοκτησία “Μακαρώνα” – Εξέταση ενστάσεων».
  21. Έγκριση ή μη της απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: «Επανέγκριση με Προεδρικό Διάταγμα της Πολεοδομικής Μελέτης επέκτασης περιοχής “Ελληνική Παιδεία” του Δήμου Αμαρουσίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet