Γ. Σταθόπουλος: «Η Αγ. Παρασκευή αποφάσισε»
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: «Η Αγ. Παρασκευή αποφάσισε»

Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Σταθόπουλο, την Τετάρτη 14 Μαΐου. Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για τις δράσεις της παράταξης τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για το πρόγραμμα της εφόσον βγει νικήτρια από τη μάχη των δημοτικών εκλογών, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Η Αγία Παρασκευή αποφάσισε!

Λαοθάλασσα στην κεντρική συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ

Μεγαλειώδη συγκέντρωση ΝΙΚΗΣ πραγματοποίησε χθες το βράδυ η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής συγκεντρώνοντας πάνω από 1.300 άτομα στην κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση με ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Η πλατεία ήταν γεμάτη και ο ενθουσιασμός διάχυτος στο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να ακούσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και να ζητήσει την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου.

Ο Αγιοπαρασκευιώτης Κώστας Παπουτσής με το σαξόφωνό του άνοιξε μελωδικά τη βραδιά μέχρις ότου η Βαρβάρα Λιανοπούλου κάλεσε στο βήμα τον ομιλητή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δεδηλωμένη στήριξη και συμπόρευσή του επικεντρώθηκε σε τρεις άξονες:

Α. Οι δράσεις της δημοτικής κίνησης όλα αυτά τα χρόνια (κινήματα της πόλης, ημερίδες για σειρά θεμάτων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κινηματογράφος, ποδηλατάδες, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμός οικοπέδων, εκδόσεις περιοδικού και εφημερίδας, παρουσιάσεις βιβλίων, ταινία για την ιστορία της πόλης, έκθεση φωτογραφικού ιστορικού αρχείου της Αγίας Παρασκευής, συνελεύσεις γειτονιάς, πολλαπλές αλληλέγγυες δράσεις όπως δίκτυο γιατρών – νομικών – λογιστών, σχολικά είδη, φάρμακα, τρόφιμα, ρουχισμός, ανταλλαγή βιβλίων, κ.ά.)

Β. Ο αυτόνομος και ανεξάρτητος χαρακτήρας της κίνησης διαχρονικά, κάτι που εκφράζουν και τα κόμματα που τη στηρίζουν (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ., Οικολόγοι – Πράσινοι, Κοινωνική Συμφωνία) και τα οποία ευχαρίστησε. «Τους άλλους συνδυασμούς δεν τους στηρίζουν κόμματα; », ρώτησε χαρακτηριστικά.

Γ. Λεπτομερής παρουσίαση του προγράμματος της ΝΙΚΗΣ των Πολιτών με 5 άξονες: Στήριξη κοινωνικού κράτους, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, εξυπηρέτηση των πολιτών, τοπική ανάπτυξη με προάσπιση δημοσίων αγαθών, προστασία περιβάλλοντος. «Μόνο εμείς», τόνισε, «δημοσιοποιήσαμε την Γραμματεία της Κίνησης όπως και την Επιτροπή Προγράμματος». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συναντήσεις εργασίας της κίνησης με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής και τέλος κάλεσε στην εξέδρα όλες και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με αναφορά στο ποσοστό 36% των γυναικών και 22% της νεολαίας (σε αριθμό συνολικά 65 υποψηφίων).

Έκανε αυστηρή κριτική στη δημοτική αρχή Ζορμπά για απραξία σε πολλά επίπεδα, για απαξίωση φορέων, συλλόγων και προσωπικοτήτων της πόλης, για εμπάθεια και διχαστικό λόγο, για απεργοσπασία στη μεγάλη απεργία όλης της Αυτοδιοίκησης, για σύμπλευση με τις πολιτικές απαξίωσης της Αυτοδιοίκησης, για μικρή απορρόφηση έργων ΕΣΠΑ, για νεποτισμό, για έργα της τελευταίας στιγμής όπως στο «Κολυμβητήριο», για την αδυναμία να παρέμβει στην τελευταία φωτιά στο πάρκο «Στ. Κώτσης», για μισθοδοσία επί χρόνια από τα κονδύλια των Δημοτικών Ιατρείων, για αδράνεια στο θέμα ελεύθεροι χώροι (Ιόλας, στρατ. Κυρίτση, 118, Οικόπεδο Μακρή, πλατεία Καλαμάτας – Τριφυλίας, οικόπεδο Τήνου – Δερβενακίων, κ.ά.)

Στη συγκέντρωση διακρίναμε μεταξύ άλλων τη δημοτική σύμβουλο Ελ. Δάβαρη, τους πρ. δημάρχους Λ. Χατζηανδρέου, Α. Σιδέρη, τους πρ. αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους Κ. Μοσχονά, Γ. Καραμολέγκο, Γ. Μπαρακάκη, Ν. Γιαννούλη κ.ά., τον πρ. πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Αργυρό, τον πρόεδρο Συλλόγου κατοίκων Αϊ Γιάννη Π. Βαβουγιό, εκπροσώπους των Συλλόγων Κατοίκων Τσακού, Κοντοπεύκου και Πευκακίων, την πρόεδρο Συλλόγου Γονέων Α. Μπασακίδου, τον πρόεδρο Ποδοσφαιρου Σάλας Γ. Πάνου, τον πρόεδρο του γυναικείου μπάσκετ Γ. Καράμπελα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλά, Χ. Καφαντάρη και Ε. Αυλωνίτου, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Ε. Δημοπούλου με το Σχέδιο Β και Νικ. Κανάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Φάνη Παπαγεωργίου, Π. Γαβρά, Καλλιόπη Βέτα, Γ. Μπαλάφα, Σοφ. Κορωναίου και Θαν. Δημάκη από τη «Δύναμη Ζωής» της Ρ. Δούρου, τον πρόεδρο Εφέδρων Αξιωματικών Θοδ. Μπριάνη, την πρόεδρο Συλλόγου Γονέων ΑΜΕΑ Ε. Μίζη, πολλούς προέδρους Συλλόγων Γονέων, τον πρόεδρο του Τέννις Γ. Σερκεδάκη κ.ά.

«Είναι εξαιρετική η τιμή που έχω απόψε για μια ακόμη φορά να εκπροσωπώ εκατοντάδες συμπολίτες που έχουν πυκνώσει τις γραμμές μας και αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς» κατέληξε ο Γιάννης Σταθόπουλος και κάλεσε σε δουλειά για τις τρεις μέρες που απομένουν μέχρι την 18η Μαΐου!

Για να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
γιατί ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet