4 αιτήματα του Συλλόγου Πολυδρόσου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ποιότητα Ζωής

4 αιτήματα του Συλλόγου Πολυδρόσου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο θέμα της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Πολεοδομική Ενότητα (ΠΕ) Πολυδρόσου και τη σύγκληση σύσκεψης μετά την  ολοκλήρωση των έργων της βιοκλιματικής αναβάθμισης στην περιοχή Αγίου Θωμά, Παραδείσου και Πολύδροσου επανέρχεται, με επιστολή του, ο τοπικός σύλλογος.

Στην επιστολή αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η σχετική τοποθέτηση του προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυδρόσου, Παναγιώτη Πάντου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, στις 4 Απριλίου 2017 και οι δύο επιστολές του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, προς τη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκηση Αττικής, για την επιτάχυνση της διαδικασίας έγκρισης της κυκλοφοριακής μελέτης των περιοχών Ν. Αμαρουσίου & Πολυδρόσου και τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, για την από κοινού εκπόνηση μελέτης βιώσιμης κινητικότητας  για τη διοικητικά διαιρεμένη περιοχή του Πολυδρόσου.

Τέλος, ο σύλλογος:

  1. Προσκαλεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη σύγκληση ανοικτής σύσκεψης για το έργο της βιοκλιματικής, όπως έχει συμφωνηθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
  2. Ζητεί την άμεση εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης Ν. Αμαρουσίου & Πολυδρόσου αμέσως μετά την έγκριση της από  την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.
  3. Προσκαλεί τον δήμαρχο Χαλανδρίου για συνεργασία με τον δήμαρχο Αμαρουσίου στην εκπόνηση μελέτης βιώσιμης κινητικότητας για τη διοικητικά διαιρεμένη περιοχή του Πολυδρόσου.
  4. Προσκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους Αμαρουσίου, της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο των θεσμικών τους καθηκόντων, για τον έλεγχο υλοποίησης της σύμβασης «Βιοκλιματική Αναβάθμιση Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet