Άλλες τρεις παιδικές χαρές πιστοποιήθηκαν και παραδίδονται στους Ηρακλειώτες
Ποιότητα Ζωής

Άλλες τρεις παιδικές χαρές πιστοποιήθηκαν και παραδίδονται στους Ηρακλειώτες

Τρεις ακόμα παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποκτούν πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας και παραδίδονται καινούργιες και λειτουργικές στις οικογένειες της πόλης.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές της πλατείας Μανδηλαρά, της πλατείας Μπομποτίνου και της οδού Νίκου Καζαντζάκη, οι οποίες, το προηγούμενο διάστημα, ανακαινίστηκαν με νέα υλικά (δάπεδο ασφαλείας, περίφραξη, σύγχρονα παιχνίδια) και ενισχύθηκαν με πράσινο, προκειμένου να περάσουν επιτυχώς τον έλεγχο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, αλλά, πάνω από όλα, όπως σημειώνει ο Δήμος, να προσφέρουν χαρά στα παιδιά των αντίστοιχων γειτονιών του Ηρακλείου.

Με την τελευταία πιστοποίηση, ανεβαίνουν σε 12 οι παιδικές χαρές που έχουν ανακαινιστεί και πάρει τη σχετική έγκριση ενώ, παράλληλα, ο Δήμος προχωρά τάχιστα τις εργασίες και στην εναπομείνασες, προκειμένου, στο επόμενο διάστημα, να είναι και αυτές έτοιμες και ασφαλείς για τους μικρούς πολίτες και επισκέπτες του Δήμου.

«Ανεβάσαμε ρυθμούς και προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε και να πιστοποιήσουμε αυτές τις τρεις παιδικές χαρές όσο το δυνατό πιο γρήγορα, προκειμένου να τις παραδώσουμε σε παιδιά της πόλης πριν το καλοκαίρι. Με τον ίδιο ρυθμό προχωράμε και σε όσες απομένουν», σχολίασε σχετικά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet