Σε εκδηλώσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Δ. Κωνστάντος
Αθλητισμός

Σε εκδηλώσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Δ. Κωνστάντος

Σε εκδηλώσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 παρέστη ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- σχολιάζει θετικά το διήμερο αυτό πολιτισμού και αθλητισμού, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

«Ο μεγαλύτερος πλούτος του Δήμου μας είναι οι συμπολίτες μας»! Αποδείχθηκε και το διήμερο, Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Μαΐου μέσα από τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο σε μια σειρά πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων που παρακολουθήσαμε με εκατοντάδες άλλους θεατές!

Κυριακή βράδυ, μια πλημμυρίδα χορών, φορεσιών, τραγουδιών και εθίμων από όλη την Ελλάδα, αρμονικά ταιριασμένων, στην εκδήλωση με τίτλο «Ο κύκλος της ζωής του ανθρώπου μέσα από την παράδοση» που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, από το ΠΕΑΠ σε συνεργασία με το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Π.Γ. Ζήση.

Εύγε, μπράβο, συγχαρητήρια και ευχαριστίες από καρδιάς, αξίζουν στην κα Μαρία Μπαφαλούκου, η οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, στους δασκάλους χορού που την πλαισίωσαν κ.κ. Σταυροπούλου Αθανασία, Τσώνου Μαρία, Χαμαλέλη Γιάννα και Χρονόπουλο Στέλιο, καθώς και στους δεκάδες χορευτές, μικρούς και μεγάλους, για το συγκινητικό ταξίδι στις ρίζες, στις παραδόσεις και στη λαογραφία που μας προσέφεραν με εξαίρετο τρόπο!

Ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, παρέα με δεκάδες συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, μοιραστήκαμε στο δάσος Μορέλλα στην Πεύκη, με αφορμή τη διοργάνωση του 22ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου, αφιερωμένου στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη.

Ανεκτίμητο προνόμιο της ζωής στην Πεύκη, ο συνδυασμός μαζικού αθλητισμού και φυσικού περιβάλλοντος! Το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης ταίριαξε με την ευκαιρία για κοινωνική επαφή, συζήτηση και ευχάριστες στιγμές, πολύτιμη ανάσα και οξυγόνο στη δύσκολη και αγχωτική καθημερινότητα.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες, στους οργανωτές, το ΠΕΑΠ! Συγκινητική και εξαιρετικά συμβολική η παρουσία της οικογένειας του Αναστάσιου Μιζηκάκη σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και στις απονομές!

Σάββατο βράδυ, με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, οργανώθηκε από τον Δήμο σε συνεργασία με τον ΣΒΑΠ (21 ΟΤΑ), μια βραδιά μοντέρνων και latin χορών με διαδημοτικό χαρακτήρα και τη συμμετοχή χορευτών από τους Δήμους Κηφισιάς και Παπάγου – Χολαργού. Ο πλουραλισμός, η ευρηματικότητα και η αρτιότητα των χορογραφιών γοήτευσαν το πολυπληθές ακροατήριο! Τα μέλη του τμήματος latin και ευρωπαϊκών χορών του ΠΕΑΠ με δάσκαλο τον κ. Τάσο Λάσκαρη εκπροσώπησαν επάξια τον Δήμο μας αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα!

Ένα διήμερο εκδηλώσεων αισιοδοξίας, υγιούς κοινωνικότητας και ψυχαγωγίας, αποδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην παροχή διεξόδων στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας και στην επιτυχή υποστήριξη των πολύπλευρων ενδιαφερόντων τους!  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet