Πρόγραμμα «Αθλητική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση» από τον Δήμο Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Πρόγραμμα «Αθλητική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση» από τον Δήμο Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα «Αθλητική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση» στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Ν. Πέρκιζας». Σκοπός του προγράμματος είναι η γνωριμία των παιδιών με διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα και η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο μέσα από την γνώση και την εμπειρία Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Η Αθλητική Κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους:

Α΄ περίοδος: 19 Ιουνίου 2017 – 30 Ιουνίου 2017
Β΄ περίοδος: 3 Ιουλίου 2017 – 14 Ιουλίου 2017
Γ΄ περίοδος: 17 Ιουλίου 2017 – 28 Ιουλίου 2017

Ωράριο λειτουργίας: 7:30 -15:30, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σε κάθε περίοδο απασχολούνται έως 170 παιδιά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που κατά τη λήξη του σχολικού έτους 2016-2017 θα αποφοιτήσουν από την Α΄ τάξη Δημοτικού έως και την ΣΤ΄ τάξη Δημοτικού, δηλαδή όσα έχουν γεννηθεί από το 2005 έως το 2010.

Η υποβολή αιτήσεων εγγραφής και για τις τρεις περιόδους θα ξεκινήσει την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 και θα ολοκληρωθεί, εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη γραμματεία του κολυμβητηρίου του Αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» (Λ. Πεντέλης 146), καθημερινά από τις 8:00 έως τις 13:30 και από τις 15:00 έως τις 19:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης, ενώ η εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη με την καταβολή της συνδρομής.

Κατά την υποβολή των αιτήσεων προτεραιότητα θα έχουν τα παιδιά τα οποία ανήκουν σε οικογένειες ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Οι πληρωμές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στη γραμματεία του κολυμβητηρίου μόνο με κάρτα κατά την υποβολή της αίτησης, είτε εντός δύο ημερών, το αργότερο, από την κατάθεση της αίτησης στο ταμείο του Δήμου (Αγ. Γεωργίου 30, 1ος όροφος) με μετρητά και κάρτα. Σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώνεται η αίτηση.

Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα (ανίψια, φίλοι, γνωστοί κ.λπ.).

Η αίτηση υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες www.sportshalandri.wordpress.com, www.halandri.gr, καθώς και σε όλους τους δημοτικούς χώρους (δημαρχείο, ΚΕΠ, Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας»).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του παιδιού θεωρείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης την ημέρα δήλωσης συμμετοχής, υπογεγραμμένη από παιδίατρο.

Για την πιστοποίηση δημότη ή κατοίκου Χαλανδρίου, τρίτεκνου ή πολύτεκνου, μονογονεϊκής οικογένειας είναι απαραίτητη η προσκόμιση αποδεικτικού εγγράφου (Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης – Κάρτα – Λογαριασμός ΔΕΚΟ) την ημέρα δήλωσης συμμετοχής.

Για την πιστοποίηση της ηλικίας απαιτείται Πιστοποιητικό Γέννησης Παιδιού ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται η ημερομηνία γέννησης του παιδιού.

Το αντίτιμο της συνδρομής και του κόστους μεταφοράς στην εκδρομή (5 ευρώ), καταβάλλεται με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής. Το κόστος εισιτηρίου της εκδρομής θα καταβληθεί την ημέρα της εκδρομής στον χώρο επίσκεψης.

Κόστος συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης

Σε κάθε περίοδο θα πραγματοποιηθεί μια εκδρομή με προορισμό το Waterfun park που βρίσκεται στο 83ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στην Αθλητική Κατασκήνωση θα είναι ασφαλισμένα με πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Ατυχήματος.

Τέλος, σημειώνεται ότι λόγω τεχνικών εργασιών που θα λάβουν χώρα στον χώρο του ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου και του στίβου, οι χώροι αυτοί δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά την υλοποίηση του Προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του κολυμβητηρίου καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6819350.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet