«Ψυχρό αίμα» και «ευελιξία» τα δυνατά σημεία του Παναγιώτη Βραχνού
Πρόσωπα

«Ψυχρό αίμα» και «ευελιξία» τα δυνατά σημεία του Παναγιώτη Βραχνού

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο σημείωμα ότι η παρουσία του κ. Παναγιώτη Βραχνού στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, αν μη τι άλλο, θα είχε ενδιαφέρον. Αν κρίνουμε από τις πρώτες συνεδριάσεις του Σώματος υπό την προεδρία του, μάλλον επιβεβαιωνόμαστε.

Ο νέος πρόεδρος εναλλάσσει με άνεση την αυστηρότητα με το χιούμορ (έστω κι ελαφρώς ειρωνικό, κάποιες φορές), ενώ καταφέρνει να διατηρείται πάντοτε ψύχραιμος, ακόμη κι όταν οι φωνές γύρω του «χτυπούν κόκκινο», όπως έγινε πρόσφατα με τις διαμαρτυρίες των γονιών μαθητών από το «πολύπαθο» 16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Παράλληλα, ενώ «ελίσσεται» με υποδειγματικό τρόπο όταν έχει ν’ αντιμετωπίσει «ιδιόρρυθμες» καταστάσεις, όπως αυτές που δημιουργούνται από τις παρεμβάσεις του επικεφαλής της παράταξης Για Ένα Νέο Μαρούσι, Δορύλαου Κλαπάκη, την ίδια στιγμή «δεν ορρωδεί προ ουδενός» όταν δέχεται παρατηρήσεις ή σχόλια που θεωρεί ότι αμφισβητούν τον θεσμικό του ρόλο ως προέδρου του Σώματος.

Καίτοι είναι νωρίς για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου, η δυναμική «εκκίνηση» του κ. Βραχνού στο προεδρείο του Σώματος «καλλιεργεί» προσδοκίες για ακόμη εντυπωσιακότερη συνέχεια.

Ίδωμεν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet