ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Προτεραιότητα του δημάρχου είναι ο άνθρωπος»
Πολιτική

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Προτεραιότητα του δημάρχου είναι ο άνθρωπος»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, η προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Πεντέλης και εκ νέου υποψηφίου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση Τύπου.

Οι Νεοπεντελιώτες υποδέχθηκαν τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου–Καψάλη

Όπως πάντα με λόγο εμφαντικό, καθαρό και κρυστάλλινο, χωρίς μεγαλοστομίες και προεκλογικά στολίδια, μοιράστηκε τις σκέψεις, τις ελπίδες και τα οράματά του για μια καλύτερη πόλη, φιλική, προσβάσιμη και με τον ίδιο προαστιακό χαρακτήρα που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Υποδέχθηκαν τον δήμαρχο οι συμπολίτες – φίλοι που τους συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί και μνήμες από τα πέτρινα χρόνια στα λατομεία και στο βουνό που μόνο εκείνοι ξέρουν να σέβονται, γιατί από το βουνό επιβίωσαν και συντηρήσαν τις οικογένειές τους, λαξεύοντας μάρμαρα και σχέσεις ζωής. Μόνο εκείνοι ξέρουν να διαβάζουν το μυαλό και τη βούληση του δημάρχου Πεντέλης, μέσα από τους αγώνες του για την προστασία του περιβάλλοντος και του Πεντελικού βουνού.

Όλοι εκείνοι που ήταν δίπλα του την Τετάρτη το απόγευμα, τον είδαν μέσα στις φωτιές να αψηφά τον κίνδυνο για να μην προχωρήσει η φωτιά στον οικιστικό ιστό και τον είχαν παροτρύνει να φύγει προκειμένου να σωθεί ο ίδιος.

Όλοι εκείνοι που ήταν δίπλα του την Τετάρτη το απόγευμα, ξέρουν καλά ότι προτεραιότητα του δημάρχου είναι ο άνθρωπος και η καλύτερη ποιότητα ζωής που προσπαθεί να εξασφαλίσει. Οι αγώνες του δικαιώνονται, όπως αυτός για την μεταφορά των πυλώνων της ΔΕΗ και των θανατηφόρων γραμμών εκτός του οικιστικού ιστού. Έχοντας εξασφαλίσει την έγκριση και υπογραφή του περιφερειάρχη για διάθεση 1.000.000 ευρώ για τον σκοπό αυτό, δεσμεύτηκε ότι και ο Δήμος θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Οι αγώνες του δικαιώνονται όπως αυτός για τη δημιουργία Δημοτικού σχολείου, Νηπιαγωγείου και κλειστού Γυμναστηρίου στο 122 Ο.Τ. της Πεντέλης, έργο το οποίο δίνει άμεση λύση με την αναδιάταξη των ορίων στο πρόβλημα έλλειψης σχολικών εγκαταστάσεων στη Ν. Πεντέλη.

Οι αγώνες του δικαιώνονται και το ανεκπλήρωτο όραμά του για τη δημιουργία του περιμετρικού δρόμου το οποίο καταψηφίστηκε στο παρελθόν, σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη και θα υλοποιηθεί για την αποσυμφόρηση της κεντρικής πλατείας και της πόλης γενικότερα.

Οι χρόνιοι αγώνες του δικαιώνονται όπως και στην Πεντέλη και δεν αναγνωρίζει δασικό χαρακτήρα εκτάσεων εντός του οικιστικού ιστού της πόλης.

Όλοι εκείνοι που ήταν δίπλα του την Τετάρτη το απόγευμα, ξέρουν καλά ότι προτεραιότητα του δημάρχου είναι ο άνθρωπος, η ιστορία της πόλης και ο πολιτισμός άμεσα συνυφασμένος με την Πεντέλη. Ξέρουν τις παρεμβάσεις του σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Όλοι εκείνοι που ήταν δίπλα του την Τετάρτη το απόγευμα ξέρουν καλά ότι προτεραιότητα του δημάρχου είναι ο άνθρωπος, για τον οποίο με πρωτοβουλία του δημιουργήθηκε η Εστία Δωρεάν Τροφίμων, Ρουχισμού και Οικιακού εξοπλισμού που λειτουργεί από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης και με τη συνδρομή των χορηγών- συμπολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet