Ασφαλτοστρώσεις δρόμων συνολικής έκτασης 12 χλμ. στα Βριλήσσια
Ποιότητα Ζωής

Ασφαλτοστρώσεις δρόμων συνολικής έκτασης 12 χλμ. στα Βριλήσσια

Η ανακατασκευή των ασφαλτικών οδοστρωμάτων του Δήμου Βριλησσίων δρομολογήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνεδρίαση που διεξήχθη την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, το οποίο ενέκρινε τη σχετική μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, «στόχος μας ήταν και παραμένει η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες, και η εξασφάλιση ποιοτικών μετακινήσεων είναι σημαντικός παράγοντας προς αυτή την κατεύθυνση. Η ανακατασκευή των ασφαλτικών οδοστρωμάτων θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις γειτονιές της πόλης και θα καλυφθεί συνολική έκταση 12 χιλιομέτρων».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Μουζάκης, ο οποίος έκανε και τη σχετική εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τόνισε ότι «στεκόμαστε πάντα με προσοχή πάνω από τις καθημερινές ανάγκες της πόλης μας και ανταποκρινόμαστε άμεσα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή καθημερινότητα για όλους τους πολίτες. Για πρώτη φορά υπάρχει προγραμματισμός σε σχέση με την εγκατάσταση του φυσικού αερίου και γενικότερα με τις παρεμβάσεις στις υποδομές της πόλης, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη όχληση από έργα που, λόγω έλλειψης συντονισμού, ακύρωναν παρεμβάσεις στην οδοποιία λίγο μετά την ολοκλήρωσή τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet