Στα τελικά των play off ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών ο Τυφών
Αθλητισμός

Στα τελικά των play off ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών ο Τυφών

Μεγάλη νίκη του Τυφώνα μέσα στο Γαλάτσι στην παράταση με σκορ 93-98 (κ.δ.: 86-86), με την ομάδα του Ηρακλείου να περνά στα τελικά των play off ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Κηφισιά, στο μεγάλο ντέρμπι των Βορείων.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε συναρπαστικά, με τις δύο ομάδες να βγάζουν ισόπαλες το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια οι Ηρακλειώτες να κάνουν μεγάλο ξέσπασμα, φθάνοντας στο ημίχρονο να προηγούνται με 18 πόντους διαφορά (38-56). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανακτούν κάπως τον έλεγχο, αλλά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου εξακολουθούσαν να είναι πίσω στο σκορ με 13 πόντους διαφορά (58-71). Κι ενώ κάποιος θα πίστευε ότι εκεί είχε τελειώσει το παιχνίδι, κάνοντας ένα επιμέρους 28-15 οι Γαλατσιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και το έστειλαν στην παράταση. Ωστόσο, στο έξτρα χρόνο οι παίκτες του Τυφώνα έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, την οποία και τελικώς πήραν.

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Αντωνίου

Δεκάλεπτα: 22-22, 38-56, 58-71, 86-86 (κ. δ.), 93-98 (α’ παρ.).

ΓΑΛΑΤΣΙ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Μπερδεμπές, Οικονομόπουλος, Μακρής Γ., Χαρακτινός, Χανιώτης, Κανελλόπουλος, Μακρής Ν., Γκουτσίδης, Μπινετόπουλος, Λαδικός, Γουδέλης, Παπαβλασσόπουλος.

ΤΥΦΩΝ (Ταμπάκης, Θέος): Χασαπόπουλος, Δρακόπουλος, Κούτρας, Χρυσανθίδης, Καυκής, Πετριανίδης, Ιωνάς, Παπαντωνίου, Ετζιάκα, Πρίφτης, Γόντικας, Μεγαλοοικονόμου.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet