Προβλήματα καθαριότητας στα Μελίσσια έθεσε η Συμπολιτεία στον αρμόδιο αντ/ρχο
Ποιότητα Ζωής

Προβλήματα καθαριότητας στα Μελίσσια έθεσε η Συμπολιτεία στον αρμόδιο αντ/ρχο

Τα προβλήματα της καθαριότητας στα Μελίσσια έθεσαν οι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων της παράταξης Συμπολιτεία στον αρμόδιο αντιδήμαρχο του Δήμου Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων της Συμπολιτείας, Νίκος Δροσάτος, Κωνσταντίνα Κολοβού και Αθανάσιος Μπάρκας συνάντησαν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Σεβαστό Βορέα. Στη διάρκεια της συνάντησης, οι τοπικοί σύμβουλοι έθεσαν, όπως ενημερώνει η παράταξη, στον αντιδήμαρχο τα σοβαρά προβλήματα της καθαριότητας της πόλης που πολύ συχνά εμφανίζονται στα Μελίσσια, μεταφέροντάς του τα παράπονα των δημοτών για το επίπεδο της καθαριότητας στις γειτονιές τους.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο για την κατάσταση της καθαριότητας στην πόλη των Μελισσίων, το προσωπικό, καθώς και την κατάσταση των μηχανημάτων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που πραγματοποιούν τα στελέχη της Συμπολιτείας με θεσμικούς φορείς του Δήμου Πεντέλης, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί σε νευραλγικούς τομείς του Δήμου, να μεταφέρουν αιτήματα και προβλήματα των δημοτών, αλλά και να προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπισή τους, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet