Έκθεση Παιδικού Τμήματος Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Αγ. Παρασκευής
Πολιτισμός

Έκθεση Παιδικού Τμήματος Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Αγ. Παρασκευής

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Παιδικού Τμήματος των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στις 11:30 π.μ., στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στο Πέτρινο κτήριο.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Το Σάββατο 27 Μαΐου η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια από τους δασκάλους των παιδικών τμημάτων των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Η αξία της εικαστικής δημιουργίας

Η αξία της εικαστικής δημιουργίας έγκειται στην ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης και της λειτουργίας των σχημάτων.

Παιχνίδια του φωτός με τις γραμμές, τα σχήματα, τους τόνους και τα χρώματα. Ιστορίες που αφηγείται η κάθε εποχή, όπως φανερώνονται στα έργα τέχνης. 

Μέσα από τη φαντασία, τις ιδέες και τα έργα των παιδιών του εργαστηρίου μας εξερευνούμε τις περιπέτειες του φωτός και της σκιάς πάνω στα πράγματα.

Μεταχειριζόμαστε υλικά, σύμφωνα με τη θεματική περιοχή που βρισκόμαστε κάθε φορά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  επιμελήθηκαν την έκθεση  οι δάσκαλοι του παιδικού τομέα των Εργαστηρίων Τέχνης: Αγγελίνα Βοσκοπούλου, Μαρία ΔουζενάκηΒαγγέλης Λιούγκας.

Ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο ταξίδι της χρονιάς που πέρασε, όλα τα παιδιά μας, τον δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους για τα Εργαστήρια Τέχνης, Μαίρη Ριζκ-Καρακατσάνη και Δημήτρη Γυφτέα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet