Συνεχίζεται το Σάββατο 13 Μαΐου το «International Kindergarten»
Κοινωνία

Συνεχίζεται το Σάββατο 13 Μαΐου το «International Kindergarten»

Συνεχίζονται το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 τα εργαστήρια διαδραστικού παιχνιδιού όπου παιδαγωγοί από όλο τον κόσμο διοργανώνουν το «International Kindergarten», όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος Προγράμματος «Στέκι του Παιδιού», Πάνος Μιχαλάκος.

Κάθε Σάββατο του Μαΐου, ένας παιδαγωγός από μια ξένη χώρα θα υλοποιεί δύο 45λεπτα εργαστήρια για παιδιά 3 – 7 ετών, παρουσιάζοντας τη χώρα και τη γλώσσα του, μέσα από διαδραστικά & θεατρικά παιχνίδια, τη μουσική και τον χορό, με στόχο την αντιμετώπιση και την εξάλειψη οποιασδήποτε μορφής ξενοφοβίας, ρατσισμού και σχολικού εκφοβισμού.

Το πρώτο πρόγραμμα θα ξεκινά στις 17:45 – 18:45 και το 2ο στις 18:45 – 18:45, στην αίθουσα Θεάτρου/Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, Ψυχικό, τηλ.: 210 6728 043).

Κάθε εργαστήριο έχει διαφορετικά στοιχεία και αν κάποιο παιδί το επιθυμεί, θα μπορέσει να παρακολουθήσει και τα 8 συνολικά εργαστήρια.

Αιτήσεις συμμετοχής στο [email protected]. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες (10-15).

Το κόστος συμμετοχής ανά παιδί είναι 2 ευρώ/εργαστήρι και με το ποσό αυτό θα αγοράζονται και 2 λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς της 20ής Μαΐου (12 μ.μ.), μέσω της οποίας το «Στέκι» θα μοιράσει 5 δώρα, με τον 1o λαχνό να κερδίζει ένα τάμπλετ της Lenovo, (όποιος θέλει μπορεί να πάρει περισσότερους από 2 λαχνούς).

Το «International Kindergarten» είναι ένα διεθνές πρόγραμμα κοινωνικής ανάπτυξης της AIESEC, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όλοι οι παιδαγωγοί μαζί θα διοργανώσουν το Σάββατο 3/6 την εκδήλωση «Παγκόσμιο Χωριό», όπου θα συμμετέχουν παιδιά & γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet