Συνάντηση Ξ. Μανιατογιάννη με τον αν. δήμαρχο Ottweiler H. Jochum
Πολιτική

Συνάντηση Ξ. Μανιατογιάννη με τον αν. δήμαρχο Ottweiler H. Jochum

Ο αναπληρωτής Δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης του Ottweiler επισκέφθηκε τον Δήμαρχο κ. Ξ. Μανιατογιάννη

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 201, ο αναπληρωτής δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης του Ottweiler της Γερμανίας, Hans – Peter Jochum, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη, στο δημαρχείο όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας που περιελάμβανε την εξέταση και αναλυτική συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

  • Η πορεία στο μέλλον της αδελφοποίησης και η ενίσχυσή της μέσα από έναν προγραμματισμό κοινών δράσεων, με συνέπεια και συνέχεια, υπό την αιγίδα των δύο Δήμων, ώστε να ωφεληθούν οι δημότες και κυρίως οι εκπαιδευτικές κοινότητες και οι νέοι των Δήμων.
  • Ο προγραμματισμός των δράσεων για την επέτειο των είκοσι χρόνων της αδελφοποίησης που συμπληρώνονται τον επόμενο χρόνο.
  • Η εκπαιδευτική επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Athener Schule του Δήμου Βριλησσίων, τον επόμενο μήνα, στην πόλη του Ottweiler της Γερμανίας, στο κρατίδιο του Saarland.

Στο τέλος της συζήτησης, η οποία έγινε σε θετικό και δημιουργικό κλίμα, αποφασίσθηκε η συνέχεια και η διαδικασία του διαλόγου ώστε, μέσα από τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες, να αποφασισθούν οι κοινές δράσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, πλην των δύο δημάρχων, η εκπαιδευτικός του Athener Schule  Δ. Ναυπλιώτου, η διευθύντρια του ίδιου σχολείου, Ε. Ιωαννίδου, η κα Lucia Jochum και ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Πολίτης, υπεύθυνος της αδελφοποίησης του Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet