Ξεκινά 19 Μαΐου η θρυλική «Γυμναστράδα» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Ξεκινά 19 Μαΐου η θρυλική «Γυμναστράδα» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Πάνω από 3.000 αθλητές όλων των ηλικιών, από περιοχές όλης της Αττικής, αλλά και της περιφέρειας, θα συμμετέχουν στο 27ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, τη θρυλική «Γυμναστράδα», την οποία διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Σε ένα τριήμερο γεμάτο από ενέργεια, παλμό και «ευ αγωνίζεσθαι», από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 20 Μαΐου 201, στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης «Χαρά Καρυάμη», θα παρουσιαστούν 155 προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής και χορού σε ζώνες που εκτείνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όπως είναι πάγια η φιλοσοφία της «Γυμναστράδας», δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Όλοι όσοι συμμετέχουν το κάνουν για την αγάπη και την χαρά του αθλητισμού, για να στείλουν το μήνυμα ότι η γυμναστική και ο χορός μπορούν να μπουν στη ζωή όλων μας.

«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, πρωτοπόρος στη στήριξη του Αθλητισμού -κυρίως δε του ερασιτεχνικού, όπου χτυπάει η καρδιά της πραγματικής άμιλλας- διοργανώνει για 27η χρονιά τη Γυμναστράδα. Πατάμε στα επιτυχημένα βήματα του παρελθόντος και σκοπεύουμε ακόμα πιο ψηλά, για να κάνουμε ακόμα περισσότερους να νοιώσουν τη χαρά του Αθλητισμού», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Παρασκευή 19 Μαΐου
1η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 16:30

2η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 19:00

Σάββατο 20 Μαΐου
3η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 11:00

4η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 15:00

5η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 19:00

Κυριακή 21 Μαΐου
6η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 11:00

7η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 15:00

8η Ζώνη Παρουσίασης Προγραμμάτων
Ώρα Έναρξης 19:00

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet