Συνάντηση με την Ένωση Συλλόγων Γονέων είχε η παράταξη του Β. Ζορμπά
Κοινωνία

Συνάντηση με την Ένωση Συλλόγων Γονέων είχε η παράταξη του Β. Ζορμπά

Εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η πόλη μας και  το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων είχαν εποικοδομητική συνάντηση τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο 3ο Λύκειο της πόλης.

Η σχεδόν τρίωρη συζήτηση, όπως αναφέρει η παράταξη του τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, διεξήχθη σε εξαιρετικά θετικό κλίμα, για θέματα που αφορούν στην ευρύτερη σχολική κοινότητα της πόλης μας.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν:

  • Η ειδική αγωγή και τα ολοήμερα σχολεία.
  • Η έλλειψη σχολικών αιθουσών και σχολικών κτηρίων.
  • Η καθημερινότητα στη λειτουργία των σχολείων.
  • Η ασφάλεια των σχολικών χώρων, εξωτερικά και εξωτερικά, στις ώρες μη λειτουργίας τους.
  • Οι μαθητικές αθλητικές δραστηριότητες, αρμοδιότητας του ΠΑΟΔΑΠ.

«Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις ενδιαφέρουσες απόψεις τις Ένωσης προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων και να καταθέσουμε τις δικές μας», σημειώνει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και προσθέτει:

«Η παράταξή μας, κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής της θητείας, παρά τα δημοσιονομικά προβλήματα των ΟΤΑ, προσπάθησε και επέλυσε αρκετά προβλήματα των σχολείων της πόλης μας. Αρκετά προβλήματα όμως παρέμειναν, δημιουργούνται δε και καινούργια.

»Για το σκοπό αυτό, δεσμευθήκαμε:

  • Να επαναλαμβάνουμε συχνά τις συναντήσεις με το Δ.Σ. της Ένωσης.
  • Να υποστηρίξουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα δίκαια αιτήματά της, καθώς και να ζητήσουμε από τη δημοτική Αρχή τη συζήτηση χρονιζόντων προβλημάτων.
  • Να στηρίξουμε τις αποφάσεις της δημοτικής Αρχής που κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση».

Στη συνάντηση, από την πλευρά της παράταξης, μετείχαν, πλην του επικεφαλής της, ο γραμματέας της, Γιάννης Κομιώτης, τα μέλη της ομάδας εργασίας Παιδείας Μαρία-Χριστίνα Γραικούση, Φανή Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Γιώργος Νεκταρίδης και Θανάσης Μπαλάσκας κι ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Σπύρος Παπασπύρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet