Έκθεση Ζωγραφικής με έργα παιδιών και εφήβων στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Έκθεση Ζωγραφικής με έργα παιδιών και εφήβων στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Τα έργα ζωγραφικής τους εκθέτουν τα παιδιά των τμημάτων Παιδικής και Εφηβικής Ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου.

Οι νέοι ζωγράφοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με έργα εμπνευσμένα από μεγάλους Έλληνες και ξένους ζωγράφους σε ελεύθερη απόδοση και απέσπασαν την επιβράβευση των επισκεπτών την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, περιηγήθηκε στην έκθεση ζωγραφικής και συνεχάρη τα παιδιά και τη δασκάλα τους Ελίνα Καστρινάκη για την εξαιρετική προσπάθεια και απόδοση.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρης Καρλαύτης.

Η έκθεση, που παρουσιάζεται στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet