«Δράσε, είναι στο χέρι σου»… στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

«Δράσε, είναι στο χέρι σου»… στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με σύνθημα «Δράσε, είναι στο χέρι σου» πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Μαΐου η πρώτη μεγάλη δράση συγκέντρωσης τροφίμων, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ενώ η επόμενη σχετική δράση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 27/5.

Συγκεκριμένα, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ,στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την υποστήριξη των ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, υλοποιεί δύο φορές τον χρόνο «Εκστρατεία Συγκέντρωσης Τροφίμων», με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκστρατείας, οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, δύο διαδοχικά Σάββατα, ενημερώνοντας τους πολίτες και συλλέγοντας τα τρόφιμα που οι τελευταίοι «δωρίζουν» στη δράση.

Ημέρες και σούπερ μάρκετ που θα εκδηλωθεί η δράση

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

  • S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Ειρήνης 48, Πεύκη
  • S/M MY MARKET: Λ.Ειρήνης 12, Πεύκη
  • S/M MARKET IN: Χρυς. Σμύρνης 83, Πεύκη
  • S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Λ.Αμαρουσίου 23 & Λ.Καραγιάννη, Λυκόβρυση

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

  • S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ.Σοφοκλή Βενιζέλου 49, Λυκόβρυση
  • S/M MY MARKET: Γρ. Λαμπράκη 20, Λυκόβρυση
  • S/M LIDL: Γρ. Λαμπράκη & Θησέως, Λυκόβρυση

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη δράση:

«Με πολύ αγάπη και αλληλεγγύη για τα αδύναμα άτομα και τις οικογένειες του Δήμου μας συμμετέχουμε στις δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων. Στόχος της μεγάλης μας οικογένειας να είναι πάντα γεμάτο το τραπέζι όλων των κατοίκων και των δημοτών. Θερμό ευχαριστώ στους εθελοντές μας για τη σημαντική αρωγή τους στις δράσεις συμπαράστασης όλων εκείνων που έχουν ανάγκη στη Λυκόβρυση Πεύκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet