Συμπολιτεία: Η αρχομανία… γεννά οράματα στον κ. Στεργίου
Πολιτική

Συμπολιτεία: Η αρχομανία… γεννά οράματα στον κ. Στεργίου

Για «αλαζονεία», «ματαιοδοξία» και «αμετροέπεια» κατηγορεί τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας Συμπολιτεία, με αφορμή το θέμα που προέκυψε πρόσφατα με την κάθοδό του ως υποψηφίου στην κεντρική πολιτική σκηνή (η οποία, τελικώς, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν πρόκειται να συμβεί).

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της παράταξης:

Η αλαζονεία Στεργίου δεν γνωρίζει όρια…
Το γαρ πολύ της… αρχομανίας «γεννά οράματα»

Ο δήμαρχος Στεργίου βυθίζεται μέρα με τη μέρα στο τέλμα της αλαζονείας και της ματαιοδοξίας του, αναγκαζόμενος πλέον να λέει τερατώδη ψέματα, εντός κι εκτός Δήμου.

Πριν λίγο καιρό ανακοίνωνε από τηλεοπτικό σταθμό ότι προτίθεται να κατέβει στις βουλευτικές ως αρχηγός του κόμματος Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Λίγα 24ωρα αργότερα, ο Δήμος έβγαζε μια απίστευτη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δήθεν 375 στελέχη της παράταξης Δημοτική Συμμαχία (οι δικές μας πληροφορίες μιλούν για λιγότερα από 80) απέτρεψαν τον κ. Στεργίου να εγκαταλείψει τον Δήμο. Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση γινόταν λόγος ότι στήθηκε και ειδική κάλπη για να ψηφίσουν, κάτι που ουδέποτε συνέβη!

Δηλαδή, αν πιστέψουμε στην ανακοίνωση του Δήμου, μόνο οδοφράγματα δεν στήθηκαν για ν’ αποτραπεί η «θριαμβευτική» κάθοδος Στεργίου στην πλατεία Συντάγματος!

Το ζήτημα θα μπορούσε ν’ αποτελέσει επιθωρησιακό νούμερο, αν δεν αποκάλυπτε με τραγικό τρόπο το πώς σκέφτεται και κυρίως το πώς ενεργεί ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τις τύχες του Δήμου μας.

Ο κ. Στεργίου, που δεν κατάφερε στα χρόνια που είναι στη διοίκηση να λύσει ούτε ένα από τα προβλήματα του Δήμου, που έχει επιδείξει ελάχιστο έργο, που έχει αφήσει σε τέλμα όλα τα σοβαρά πολεοδομικά θέματα της πόλης, φαντασιώνεται ότι όλη η χώρα περιμένει την παρέμβασή του για να βγει από τα αδιέξοδά της!

Ο άνθρωπος που παρέλαβε έναν σύγχρονα οργανωμένο Δήμο και τον έχει φθάσει να λειτουργεί σαν επαρχιακή δημοτική κοινότητα, προσπαθεί να πείσει -ποιους, άραγε;- ότι διαθέτει τη γνώση και τη δυνατότητα να προσφέρει φρέσκες λύσεις στα προβλήματα της Ελλάδας!

Ποιους κοροϊδεύει τελικώς ο κ. Στεργίου; Τους δημότες, τα στελέχη του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, τον ίδιο τον εαυτό του ή, μήπως, όλους μαζί; Και έως πού μπορεί να φθάσει η απύθμενη αμετροέπειά του, την οποία φροντίζει να προβάλλει κάθε φορά με το «σλόγκαν» «από το δημαρχείο στο κοιμητήριο»;

Ευτυχώς για τον Δήμο Πεντέλης αυτή η πολιτικά θλιβερή παρουσία έχει «ημερομηνία λήξης» κι αυτή είναι η ημέρα διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών του 2019, οπότε οι δημότες θα «αποστρατεύσουν» το κ. Στεργίου, εξασφαλίζοντας του άπλετο χρόνο να «οραματίζεται» τον εαυτό του ως αρχηγό κόμματος, ακόμη και ως πρωθυπουργό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet