Επιτυχημένη δράση πρόληψης υγείας από το ΠΕΑΠ & και τον Σύλλογο «Η Πεύκη»
Κοινωνία

Επιτυχημένη δράση πρόληψης υγείας από το ΠΕΑΠ & και τον Σύλλογο «Η Πεύκη»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δωρεάν προληπτικός ιατρικός έλεγχος πολιτών του Δήμου – Λυκόβρυσης – Πεύκης που διεξήχθη από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαΐου 2017, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Τη δράση συνδιοργάνωσαν το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Πεύκη» και απευθυνόταν σε όλους τους πολίτες του Δήμου. Περιελάμβανε: καρδιογράφημα και εκτίμηση από καρδιολόγο, μέτρηση οξυγόνου, σακχάρου και πίεσης, εξέταση από διαβητολόγο /παθολόγο, ουρολόγο και ειδικό χειρουργό ενδοκρινών αδένων. Ο δωρεάν ιατρικός προληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και ευγενή χορηγία του «Ιάσιου Θεραπευτηρίου – Γενική Κλινική Καλλιθέας Θεοτόκη (Τίτη) Ντολαπτσή».

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης: «Η διατήρηση της καλής υγείας των συμπολιτών μας είναι θέμα στο οποίο αποδίδουμε μεγάλη σημασία. Αξιέπαινη είναι η πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Πεύκη”, αλλά και η ευγενική διάθεση προσφοράς όλων όσοι συνέβαλαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, επεσήμανε: «Ήταν πραγματικά μία ιδιαίτερα επιτυχημένη δράση πρόληψης υγείας. Ευχαριστούμε θερμά την υπέροχη ομάδα των γιατρών και των νοσηλευτών που προσέφεραν τις υπηρεσίες με πολλή αγάπη προς τον άνθρωπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet