Υποτροφίες σπουδών για αποφοίτους λυκείων Δήμου Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Υποτροφίες σπουδών για αποφοίτους λυκείων Δήμου Νέας Ιωνίας

Υποτροφίες σπουδών παρέχονται σε αδύναμους κοινωνικά δημότες Νέας Ιωνίας, αποφοίτους Λυκείου.

Συγκεκριμένα:

1. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή θα προσφέρει σε αδύναμους δημότες της Νέας Ιωνίας, αποφοίτους Λυκείου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, βάσει κοινωνικο-οικονομικών κριτηρίων και κριτηρίων επίδοσης στο Λύκειο, υποτροφίες σπουδών ως εξής:

  • Δύο πλήρεις υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ διετούς φοίτησης,αξίας 7.000 ευρώ έκαστη, για φοίτηση στην Αθήνα ή τον Πειραιά.
  • Δύο υποτροφίες σπουδών στο ΚΔΒΜ 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» μονοετούς φοίτησης, αξίας 3.000 ευρώ έκαστη, για φοίτηση στην Αθήνα ή τον Πειραιά.
  • Δύο ετήσιες υποτροφίες σπουδών στα δίδακτρα του Mediterranean College στο πρώτο έτος, αξίας 5.500 ευρώ έκαστη, για φοίτηση στην Αθήνα.

Επίσης, σε όσους οικονομικά αδύναμους θα συμμετέχουν στη διαδικασία υποτροφιών δίδεται 30% έκπτωση διδάκτρων στους παραπάνω φορείς εφόσον επιλέξουν σπουδές στον Όμιλο Ξυνή.

2. Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ θα προσφέρει, μία δωρεάν θέση για έναν μαθητή/τρια της Γ΄Λυκείου που πληροί τις προϋποθέσεις με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

Όλες οι αιτήσεις κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου στο δημαρχείο (Αντλιοστασίου & Αγίου Γεωργίου 40, Νέα Ιωνία).

Κάθε αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από απλή φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, του απολυτηρίου λυκείου καθώς και των δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την ένταξη στους δικαιούχους βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία είναι και υπεύθυνη για την τελική επιλογή (Βοσπόρου 121, Καλογρέζα, 3ος όροφος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2793916, 210 2777198, 210 2723675).

Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων :30/06/2017

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet