Στους 8 του Κυπέλλου Γυναικών η Santa με συντριπτική νίκη επί της Χαλκίδας
Αθλητισμός

Στους 8 του Κυπέλλου Γυναικών η Santa με συντριπτική νίκη επί της Χαλκίδας

Την πρόκρισή της στη φάση των οκτώ του κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής, παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο απέναντι στις Αβάντιδες Χαλκδίας, τις οποίες και κέρδισε με το ευρύτατο σκορ 9-0. Στην επόμενη φάση η Santa θ’ αντιμετωπίσει τα αξιόλογα Τρίκαλα 2011, το επόμενο Σαββατοκύριακο, με στόχο την είσοδο στον ημιτελικό της διοργάνωσης!

​Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομάδας των Βορείων, τα πρώτα λεπτά η «Αγία» έδειξε ότι είναι το φαβορί του ματς, παρότι η αντίπαλος αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Μόλις στο 5ο λεπτό η Παρμαξή θα ανοίξει το σκορ (1-0), με σουτ μέσα από την περιοχή, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από δυνατή κεφαλιά της Πέιου. Στο 15′ θα φύγει η Πετράκη στην κόντρα, δεν θα προλάβει όμως να πλασάρει την Βαξεβάνη. Στο 19′ οι Αβάντιδες θα έχουν τη μοναδική τους ευκαιρία στο ματς όταν μετά από σουτ από αριστερά της Ζώγα, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Πετσετάκη. Στο 29′ και σε φάση καρμπόν για την Αγία Παρασκευή, η Πετράκη σε νέο τετ α τετ με την Βαξεβάνη θα αναγκάσει την τερματοφύλακα της Χαλκίδας να πιάσει την μπάλα έξω από την περιοχή και σε προφανή θέση για γκολ του αντιπάλου! Θα δεχθεί την κόκκινη κάρτα και στην εκτέλεση του φάουλ η Πετράκη με υπέροχο δεξί σουτ, περνώντας την μπάλα πάνω από το τοίχος, θα διπλασιάσει για την Αγία Παρασκευή (2-0).

Στο 34′ η Πετράκη θα τριπλασιάσει τα τέρματα για τις γηπεδούχες (3-0), όταν μετά από «ασίστ» της Παρμαξή στον κενό χώρο θα πλασάρει από πάνω την τερματοφύλακα της Χαλκίδας που πραγματοποίησε έξοδο.

Στο 40′ και σε όμορφο συνδυασμό Παρμαξή – Πετράκη και Πέιου, η Πετράκη θα στρώσει την μπάλα στο ύψος της περιοχής και η Καμαριανού με όμορφο πλασέ θα νικήσει τη Λιάσκου (4-0).

Τρία λεπτά αργότερα στο 43′ η Παρμαξή θα φύγει από δεξιά , θα βρει την Πετράκη μέσα στην περιοχή η οποία και θα πραγματοποιήσει ένα δυνατό σουτ βρίσκοντας το οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα θα πάρει μια περίεργη τροχιά, θα ξεγελάσει την τερματοφύλακα και θα καταλήξει στο δίχτυα της Χαλκίδας. Το ημίχρονο κλείνει με το γκολ αυτό στο 5-0 για τις γηπεδούχες της Αγίας Παρασκευής.

Η Παρμαξή στο 54′ θα βάλει το γκολ της χρονιάς για την Αγία Παρασκευή (6-0), όταν μετά από πάσα της Βασιλακάκου θα κάνει τακουνάκι πάνω από την αντίπαλό της και προς τον εαυτό της και με κεφαλιά σε δεύτερο χρόνο θα προλάβει την έξοδο της τερματοφύλακα και θα της περάσει την μπάλα από πάνω!

Η Βασιλακάκου στον 67′ βγάζει στην κόντρα με όμορφη πάσα την Καμαριανού, η οποία θα μπει περιοχή και λίγο πριν την τερματοφύλακα θα «σπάσει» την μπάλα αριστερά στην Παρμαξή η οποία εύκολα σε κενή εστία θα πραγματοποιήσει το 7-0.

Στο 80′ μετά από σουτ της Πετράκη και ασθενή απόκρουση της Λιάσκου, η Μπάδα θα πάρει το «ριμπάουντ» και με νέο σουτ από κοντά θα ανεβάσει το σκορ στο 8-0. Το τελικό σκορ που ήταν το 9-0, θα διαμορφωθεί στο 90′ όταν μετά από ασίστ της Πετράκη στον κενό χώρο, η Παρμαξή θα πλασάρει σωστά κάνοντας καρέ στα γκολ της (ανέβηκε στα 7 γκολ στο κύπελλο).

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τις εξής συνθέσεις μπροστά στο διαιτητή Γιώργο Χρόνη (βοηθοί Κορεστή και Ηλιοπούλου).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπ. Γιαννόγλου Γ.): 1. Πετσετάκη, 2. Βιτούλα, 3. Αραπάκου (62′ Σταμπουλή), 4. Μπάντα (62′ Στεφανοπούλου), 5. Βασιλακάκου, 6. Μπάδα, 7. Καμαριανού, 8. Πέιου (63′ Μαστοράκη Τρ.), 9. Παρμαξή (c), 10. Πετράκη, 11. Παπαμήτρου.
Αλλαγές: 12. Γατή, 13. Μπριασούλη, 14. Μιχαλοπούλου, 15. Μαστοράκη Δ., 16. Μαστοράκη Τρ., 17. Σταμπουλή, 18. Στεφανοπούλου.
ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (προπ. Σμπρίνης Α.): 1. Βαξεβάνη, 2. Σιδεριά (30′ Λιάσκου), 3. Δάρλα, 4. Αρκουλή, 5. Μάρκου, 6. Latifi, 7. Μειντάνη, 8. Ασημώνη, 9. Ζώγα (50′ Τουλούμη), 10. Τσώκου, 11. Κουτρούτσου (19′ Χαμπερίδου).
Αλλαγές: 12. Τουλούμη, 13. Δήμου, 14. Σαμαρά, 15. Λιασκού, 16. Παγώνη, 17. Καρέτσου, 18. Χαμπερίδου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet