Τη ζωή και την αξία φροντίδας των παιδιών τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Τη ζωή και την αξία φροντίδας των παιδιών τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με χαρούμενες παιδικές φωνές από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος γέμισε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, καθώς Μαμάδες SOS και τα «παιδιά» τους, επισκέφθηκαν τον Δήμο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη Γιορτή της Μητέρας, την ιδιαίτερη αυτή ημέρα απόδοσης τιμής στο πρόσωπο κάθε μάνας.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το Νομικό του Πρόσωπο ΠΕΑΠ φιλοξένησε παράλληλα την Παιδική Χορωδία SOS.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, απέδωσε τιμητικό αγαλματίδιο στις δύο Μητέρες SOS, Σέβη Μόσχου και Γιώτα Δηλέ, εκ μέρους του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, που σε συνεργασία με το γραφείο του στον Δήμο υλοποίησαν την εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδιά και υποστηρίζουμε όλους όσοι τα φροντίζουν. Η συνεργασία με τους φορείς με κοινωνικοκεντρικό σκοπό και στόχο τη φροντίδα του ανθρώπου θα μας έχουν πάντα υποστηρικτές», επισημαίνει σχετικά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λουλούδια μοιράστηκαν συμβολικά σε όλες τις μητέρες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, έδωσε, επίσης, τιμητικά ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα στις δύο Μαμάδες SOS. Ανθοδέσμες δόθηκαν από τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ και στις δύο καλλιτεχνικές διευθύντριες των μουσικών ακουσμάτων της εκδήλωσης, την καλλιτεχνική διευθύντρια της Παιδικής Χορωδίας SOS, Μαρία Παπαρδάκη, και την καλλιτεχνική διευθύντρια των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, Κατερίνα Βαφειάδου, που συμμετείχε στην εκδήλωση και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό του Δήμου, αλλά και τους προσεκλημένους του, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Κατά την εκδήλωση ευχαριστήριο χαιρετισμό προς τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για την πρόσκληση, απηύθυνε ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, ενώ την παρουσίαση – συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η «μανούλα» και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βίκυ Μάλαμα.

Ιδιαίτερη νότα της εκδήλωσης, η έκθεση ζωγραφικής των παιδιών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ, με δασκάλα την έμπειρη ζωγράφο Αργυρώ Παφίλη, που φιλοξενήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet