Συνδρομή ΣΠΑΠ στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο πρώην Παπαδημητρίου
Αυτοδιοίκηση

Συνδρομή ΣΠΑΠ στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο πρώην Παπαδημητρίου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνέδραμε, με εργαζομένους, εθελοντές και οχήματα, το Πυροσβεστικό Σώμα και τον Δήμο Πεντέλης στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον 3ο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτηρίου που στεγαζόταν το Νοσοκομείο Παπαδημητρίου στα Μελίσσια.

Η πυρκαγιά σβήστηκε έγκαιρα, καθώς η επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος και της Αυτοδιοίκησης ήταν άμεση και αποτελεσματική και έθεσε γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν οχήματα και πληρώματα του Πυροσβεστικού Σώματος, κλιμάκιο του Δήμου Πεντέλης και κλιμάκιο του ΣΠΑΠ.  Παρόντες κατά τη διάρκεια της προσπάθειας κατάσβεσης, ήταν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων, Σεβαστός Βορρέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης, Ελευθέριος Κιτσούλης και ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το συμβάν:

«Το ευτύχημα σήμερα (σ.σ.: χθες) ήταν ότι ο βροχερός καιρός και η υγρασία που επικρατεί από την παρατεταμένη βροχόπτωση των τελευταίων δύο ημερών απέτρεψε το ενδεχόμενο η φωτιά να επεκταθεί στο πανέμορφο δάσος που περιβάλλει το συγκεκριμένο κτήριο. Σε μία ημέρα που οι καιρικές συνθήκες και ο βαθμός επιφυλακής δεν ήταν σε μεγάλο επίπεδο επικινδυνότητας, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι πρέπει να είμαστε συνεχώς σε ετοιμότητα.  Εργαζόμενοι, εθελοντές και οχήματα του ΣΠΑΠ έφθασαν έγκαιρα για να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Πυροσβεστικό Σώμα και το Δήμο Πεντέλης.

Θερμά συγχαρητήρια στους άνδρες του  Πυροσβεστικού Σώματος, στους εργαζομένους και εθελοντές του Δήμου Πεντέλης και του ΣΠΑΠ για την επιτυχή προσπάθεια που κατέβαλαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet