Σε δράση καθαρισμού του Δήμου Πεντέλης συμμετείχε ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Σε δράση καθαρισμού του Δήμου Πεντέλης συμμετείχε ο ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης στο Άλσος Τσαγκάρη και στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια.

Η ομάδα του ΣΠΑΠ αποτελούταν από αιρετούς, εθελοντές, και εργαζομένους του Συνδέσμου, ήταν εξοπλισμένη με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό και συμμετείχε ενεργά στην αποψίλωση και τον καθαρισμό ξερών χόρτων εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, και ο αντιδήμαρχος Μελισσίων, Σεβαστός Βορέας.

Μετά το πέρας των εργασιών ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Είμαστε εδώ και σήμερα με ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του ΣΠΑΠ για να στηρίξουμε τις εθελοντικές δράσεις και τις πρωτοβουλίες ενός ακόμη Δήμου – μέλους μας. Και αυτή η προσπάθεια εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει για να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, συμμετέχοντας σε δράσεις πρόληψης. Είναι προφανές ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει να παρέχει κάθε βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους – μέλη του, όταν τη χρειάζονται.

»Όπως σήμερα ήμασταν εδώ, έτσι και στις επόμενες δράσεις που διοργανώνουν οι Δήμοι – μέλη μας θα είμαστε όπως πάντα παρόντες, βοηθώντας στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος  των Δήμων του Πεντελικού και της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet