Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΤΑ Courier από εκπροσώπους του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής
Οικονομία-Αγορά

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΤΑ Courier από εκπροσώπους του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, ο κ. Παναγιώτης Σκούτας, διευθυντής του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, και ο  κ. Νίκος Στάβερης, μέλος του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ.

Οι κύριοι Σκούτας και Στάβερης «ξεναγήθηκαν» στους ορόφους και συνομίλησαν με εργαζόμενους της εταιρείας και στη συνέχεια ενημερώθηκαν από τον πρόεδρo, Αντώνη Φειδοπιάστη, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο, τον γενικό διευθυντή, Παναγιώτη Πανάγο, αλλά και τα στελέχη της εταιρείας για την τρέχουσα κατάσταση των διευθύνσεων οικονομικών, λειτουργίας, στρατηγικής ανάπτυξης, ποιότητας και καινοτομίας, πληροφορικής καθώς και της εμπορικής διεύθυνσης.

Στη συνέχεια, οι κύριοι Αποστολάκος και Πανάγος αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αγοράς των ταχυμεταφορών, καθώς και τις δυσκολίες και τις προκλήσεις τις οποίες η ΕΛΤΑ Courier καλείται να αντιμετωπίσει.

Επιπλέον, οι κύριοι Σκούτας και Στάβερης ενημερώθηκαν για το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί και την αναγκαιότητά τους, καθώς και για τις νέες αγορές στις οποίες στοχεύει να εισχωρήσει η ΕΛΤΑ Courier.

Τέλος, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος αναφέρθηκαν στις συνέργειες που στοχεύει να αναπτύξει η ΕΛΤΑ Courier με την μητρική εταιρεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet