Παραδίδεται στους πολίτες ο νέος ποδηλατόδρομος του Αμαρουσίου
Ποιότητα Ζωής

Παραδίδεται στους πολίτες ο νέος ποδηλατόδρομος του Αμαρουσίου

Παραδίδεται στους πολίτες του Αμαρουσίου αύριο, Κυριακή 21 Μαΐου 2017, το έργο του νέου ποδηλατόδρομου του Δήμου, που διέρχεται από τις γειτονιές Πολυδρόσου, Παραδείσου και Αγίου Θωμά, το οποίο εγκαινιάζεται με ποδηλατάδα στήριξης στους ασθενείς με πνευμονική αρτηριακή υπέρταση.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμος Αμαρουσίου πιστός στη δέσμευσή του για βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών του παραδίδει στους πολίτες του Αμαρουσίου τον νέο ποδηλατόδρομο, συνολικού μήκους 3.780 μ. περίπου, ο οποίος εντάσσεται στο έργο της “Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου μέσω της Διαδρομής πεζών και ποδηλάτων”».

Η ποδηλατάδα, που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευμονικής Υπέρτασης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στις 11:00 π.μ., υπό την αιγίδα του Δήμου και με τη στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ).

Η ποδηλατική βόλτα, που θα διεξαχθεί με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και της ιατρικής κοινότητας για τη νόσο, θα έχει αφετηρία τη διασταύρωση των οδών Καραμανλή και Ευζώνων και διανύοντας 4 περίπου χιλιόμετρα θα καταλήξει στη διασταύρωση των οδών Φαιάκων και Ανδρέα Παπανδρέου.

Χάρτης της αφετηρίας της ποδηλατάδας

«Η συμμετοχή όλων μας θα στηρίξει τον κοινωνικό μας σκοπό», σημειώνεται στην πρόσκληση που απευθύνει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet