ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: «Κινητοποίηση “θέατρο” για το Α.Τ. Πεντέλης»
Κοινωνία

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: «Κινητοποίηση “θέατρο” για το Α.Τ. Πεντέλης»

Ο συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια – Νέα Πεντέλη – Πεντέλη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Γραφάκο, καταφέρεται, με ανακοίνωσή της, εναντίον της διοίκησης Στεργίου σχετικά με το ζήτημα της μετακίνησης του Αστυνομικού Τμήματος της Πεντέλης.

Κινητοποίηση «θέατρο» για το Α.Τ. Πεντέλης

Επαναλαμβανόμενο ψέμα και αυτοαναίρεση από τον πανικόβλητο κ. Στεργίου

Για άλλη μια φορά ο κ. Στεργίου παλεύει με φαντάσματα με μοναδικό σκοπό να κερδίσει εντυπώσεις δύο μόλις μέρες πριν τις εκλογές, με στημένα τηλεοπτικά πανηγυράκια.

Αφενός η αδυναμία του να προσελκύσει κόσμο στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, δεδομένου ότι η κοινωνία του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη και αφετέρου η προδιαγεγραμμένη του ήττα, τον αναγκάζει κάτω από πανικό να καταφύγει στην γνωστή του πρακτική.

Ψέμα – Ψέμα – Ψέμα.

Μάλιστα έφτασε να αυτοαναιρείται αφού στην ίδια του την ανακοίνωση για την κινητοποίηση, σχετικά με ενδεχόμενη μετακίνηση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης, αναφέρει ότι «έλαβε τη ρητή διαβεβαίωση ότι το υπουργείο δεν σχεδιάζει καμία μετακίνηση του Αστυνομικού Τμήματος της Πεντέλης» αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι διακατέχεται από πανικό.

Πάγια θέση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι να παραμείνουν τα δύο Αστυνομικά Τμήματα στην πόλη μας και μάλιστα να ενισχυθούν ουσιαστικά προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες της Πεντέλης, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ από την Κυριακή 25 Μαΐου, θα είναι η επόμενη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης και θα θέσει άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμά της σε όλους τους τομείς με απόλυτη σοβαρότητα, ώστε να κερδηθούν τα 3,5 χαμένα χρόνια της διοίκησης Στεργίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet