Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Το κόκκινο παλτό»
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Το κόκκινο παλτό»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 η παρουσίαση του βιβλίου «Το κόκκινο παλτό», της συγγραφέως και προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Άννας Ασπραδάκη. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το καφέ Maamaya και συμμετείχε στην όμορφη βραδιά που διοργάνωσε η συγγραφέας, με τις εκδόσεις Φιλύρα.

Το βιβλίο παρουσίασαν η ψυχολόγος και συγγραφέας Τένια Μακρή, η συγγραφέας Μαρία Γαβριελάτου και η κειμενογράφος και blogger Έυα Νάτση. Η μουσική επένδυση της βραδιάς πραγματοποιήθηκε από τον πιανίστα Κωσταντίνο Χριστοδούλου και η Αθήνα Αρώνη τον πλαισίωσε με την υπέροχη φωνή της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος προλόγισε και το βιβλίο, οι πρώην δήμαρχοι Δημήτρης Φωκιανός, Παύλος Καμάρας, Γιώργος Κουράσης και Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Ποριώτου, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παπανικολάου, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Αντώνης Τσελέντας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Νικολιδάκης, Γιώργος Καρύμπας, Άκης Δημητρίαδης, Νότα Σοκορέλη, Δημήτρης Κωνστάντος. Επίσης, παρευρέθησαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Δέσποινα Αιβατζίδου, η πρόεδρος σχολικών επιτροπών του Δήμου Ηρακλείου, Μίνα Παναγιωτακόπουλου, καθώς και πρόεδροι και μέλη συλλόγων της τοπικής μας κοινωνίας.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς που για μια ακόμη φορά με τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά για την αγάπη και την στήριξη. Η αγάπη μοιράζεται και πολλαπλασιάζεται και αυτό με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη. Εύχομαι να ανταμώσουμε σύντομα και πάλι…», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η κα Ασπραδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet