Ο Ατρόμητος Ν. Ζωής Μεταμόρφωσης δεν πήρε το «εισιτήριο» ανόδου στη Β’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Ο Ατρόμητος Ν. Ζωής Μεταμόρφωσης δεν πήρε το «εισιτήριο» ανόδου στη Β’ ΕΠΣΑ

Ο Αίμος Πετρούπολης «έκοψε» τον δρόμο του Ατρόμητου Ν. Ζωής Μεταμόρφωσης προς τη Β’ ΕΠΣΑ, νικώντας την στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας με σκορ 0-1 και παίρνοντας εκείνος το «εισιτήριο» για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Παρά την ήττα, η ομάδα των Βορείων δείχνει να διατηρεί το πείσμα της και να κάνει ήδη τα σχέδιά της για την επόμενη χρονιά.

Στη σχετική ανάρτησή της στον λογαριασμό του στο facebook ο Ατρόμητος Ν. Ζωής Μεταμόρφωσης αναφέρει:

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν καλά, αφού η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-1 και δεν κατάφερε να ανέβει στη β’ κατηγορία, χάνοντας την άνοδο στο μπαράζ με αντίπαλο τον Αίμο Πετρούπολης, όμως όλοι μας θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, λέγοντας ότι ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν ξεκινάει από αύριο το πρωί ώστε του χρόνου η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της από νωρίς!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα, τους γονείς από τις ακαδημίες που ήρθαν με τους μικρούς μας Ατρόμητους, καθώς και τα μεγαλύτερα παιδιά των ακαδημιών που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα! Το αύριο αυτής της ομάδος!

Ψηλά τα κεφάλια εξάλλου οι αποτυχίες χαλυβδώνουν τις ομάδες και τις οικογένειες όπως είναι ο Ατρόμητος Ν. Ζωής Μετ/σης!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet