Μεγάλη συμμετοχή στους 16ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στους 16ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης Αμαρουσίου

Περισσότερα από 250 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Στους 16ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης, οι νέοι κολυμβητές/ τριες από τους Δήμους, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παλλήνης, Φιλοθέης – Ψυχικού, και Χαλανδρίου συμμετείχαν σε 34 αγωνίσματα. Παράλληλα, για πρώτη φορά, διεξήχθησαν εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης ενηλίκων μεταξύ των μελών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συγχαίροντας τους γονείς και τους προπονητές που στρέφουν τα παιδιά σε αθλητικές δραστηριότητες και ειδικότερα στην κολύμβηση, τόνισε τη σημασία της διαδημοτικής συνεργασίας στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος στη νέα γενιά.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους, απονέμοντας σε όλους τους αθλητές/ τριες διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές σε κάθε αγώνισμα. Επίσης, σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στα 25 μέτρα σανίδας δόθηκε μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Την προπόνηση στα παιδιά των τμημάτων του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου, είχαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Βιβή Τούντα, Μαρία Παράσχου, Μαρία Καλμπένη, Φώτης Ζκέρης και Γιάννης Σπυρόπουλος, ενώ την επιμέλεια των αγώνων είχε το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, επίσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σπύρος Σταθούλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον εθελοντή γιατρό κ. Νεκτάριο Μπρέγιαννη και τον εθελοντή οδηγό του δημοτικού ασθενοφόρου κ. Σωτήρη Δρούγια για την υποστήριξή τους στη διεξαγωγή των αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet