Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην Έκθεση Greek Travel Show
Κοινωνία

Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην Έκθεση Greek Travel Show

Ο Δήμος Αμαρουσίου για πρώτη φορά έλαβε μέρος στην τουριστική έκθεση Greek Travel Show που διεξήχθη το τριήμερο 19-21 Μαΐου 2017 στη ΔΕΘ – HELEXPO, στο Μαρούσι.

Το περίπτερο του Αμαρουσίου, το οποίο, όπως ενημερώνει ο Δήμος, είχε μηδενικό κόστος, έλαβε θετικά σχόλια για τη στοχευμένη, αλλά ταυτόχρονα καλλιτεχνική προσέγγιση, με πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης κεραμιστών. Στα εγκαίνια, τιμητικά μίλησε πρώτη η αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ως εκπρόσωπος του δημάρχου Αμαρουσίου, πόλης που φιλοξένησε την έκθεση.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στον εκθεσιακό χώρο, τόνισε: «Η πόλη του Αμαρουσίου με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, των ιατρικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου, με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, το κτήμα Συγγρού, τα μουσεία μας, την πινακοθήκη, τη Βορέειο Βιβλιοθήκη, τις εκκλησίες μας, τις εξαιρετικές αγορές, τους συνεδριακούς χώρους, το εκθεσιακό κέντρο κεραμικής, σε συνδυασμό με την εύκολη προσέγγιση, καταστούν την πόλη μας ως ιδανικό προορισμό θεματικών επισκεπτών. Η ανάπτυξη οικονομική, πνευματική, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τουρισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για την ευημερία των πολιτών μέσα από την υγεία, τον αθλητισμό, την κουλτούρα, πυλώνες με βαθιές σταθερές βάσεις στη μαρουσιώτικη γη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet