Σε ιππικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Σε ιππικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στον αγώνα εμποδίων της σειράς «ΕΙΟ Events» που έχει πάντα θέμα «ΕΙΟ & κοινωνία» στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, και είναι αφιερωμένος σε έναν κοινωνικό – φιλανθρωπικό σκοπό, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Μέσα από την προβολή του κοινωνικού φορέα και τη συμμετοχή των χορηγών και συμμετεχόντων στον αγώνα στηρίζεται ουσιαστικά ο κοινωνικός φιλανθρωπικός σκοπός της δράσης, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο Φίλοι της Μέριμνας, με πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου την κα Ντόλλα Νομικού. Παράπλευρα εξυπηρετείται και η προβολή του αθλήματος της ιππασίας σε ευρύτερο κοινό.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους διοργανωτές, αλλά και τους συμμετέχοντες για την ευαισθησία που επιδεικνύουν στους συνανθρώπους μας και υπογράμμισε ότι «ο Ιππικός Όμιλος Αμαρουσίου διατηρεί τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας για τους αγωνιζόμενους με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που διαθέτει και τις μοναδικές δυνατότητες. Είμαστε όλοι υπερήφανοι διότι ο Ιππικός Όμιλος Αμαρουσίου εκτός του ότι βοηθά στην ανάπτυξη του αθλήματος της ιππασίας και συνεχίζει να πρωτοπορεί και να τολμά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής στέκεται δίπλα στους ανήμπορους συνανθρώπους μας μέσω των φιλανθρωπικών του δράσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet