Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου σε ερασιτέχνες δημιουργούς
Πολιτισμός

Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου σε ερασιτέχνες δημιουργούς

Οι ερασιτέχνες δημιουργοί του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ξεπέρασαν ακόμη και τους επαγγελματίες, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης. Τα έργα τους που παρουσίασαν στην έκθεση «Καλλιτεχνικής Έκφρασης» που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου είχαν έμπνευση, μεράκι και φανέρωναν το μεγάλο ταλέντο τους.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες που πέρασαν από την αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στην Πεύκη, δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους και μαζί τους ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, της μεγαλύτερης αριθμητικά παράταξης της μειοψηφίας, πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε την έκθεση και συνομίλησε με όλους τους δημιουργούς, Ο κ. Θεοδωρακόπουλος συνεχάρη τον καθένα και την καθεμιά δημιουργό ξεχωριστά για τη δουλειά τους.

«Ήταν μεγάλη η χαρά μου που συνάντησα για μια ακόμη φορά, γιατί δεν απουσιάζω από καμιά έκθεσή τους, αυτούς τους άξιους δημιουργούς, που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες. Θεωρώ ότι ως Δήμος θα πρέπει να φροντίσουμε για έναν χώρο ώστε να μπορούν μεμονωμένα ή ομαδικά να παρουσιάζουν όλον τον χρόνο την καλλιτεχνική έκφρασή τους» ανέφερε ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet