Κοντά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Κοντά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ολοκλήρωσε την περασμένη εβδομάδα τις επισκέψεις του στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου, συναντώντας τους μικρούς του 2ου Παιδικού Σταθμού στην έδρα του. Ο δήμαρχος και τα παιδιά έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά, ενώ ο κ. Μαυρίδης απάντησε στις εύλογες και ταυτόχρονα χαριτωμένες απορίες των μικρών για τα καθήκοντά του ως δήμαρχος, αλλά και πώς «ξεκλέβει» χρόνο για να κοιμάται όπως έχει ανάγκη κάθε άνθρωπος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δήμου. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι… κλασικές ερωτήσεις προς τον δήμαρχο, όπως τι ομάδα είναι, ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό κ.λπ.

Ο κ. Μαυρίδης κατά την επίσκεψή του στον 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πεύκης είχε τη χαρά να ακούσει τα τραγούδια των παιδιών, ενώ δέχτηκε τις ζωγραφιές και την κάρτα που του προσέφεραν με τα χεράκια τους. Με τη σειρά του, τους διάβασε για τους μύθους του Ηρακλή, το λιοντάρι της Νεμέας, μοίρασε στα μικρά καραμέλες και γεύτηκε πεντανόστιμα χειροποίητα γλυκά από τις κυρίες που επιμελούνται το φαγητό των παιδιών.

Ολιστικό ενδιαφέρον και προσέγγιση σε όλες τις μαθητικές βαθμίδες

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου, ενώ συναντήσεις και επισκέψεις στα σχολεία του Δήμου προγραμματίζονται μέσα στον χρόνο, με στόχο την επισταμένη ενημέρωση του δημάρχου για κάθε ανάγκη των σχολείων, των καθηγητών, δασκάλων και των μαθητών, ώστε από την πλευρά της η διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που στόχο έχουν την καλύτερη εφικτή ικανοποίηση των αναγκών της εποχής. Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, ο Δήμος προχωρά και το έργο επισκευής και συντήρησης των σχολείων, ύψους 200 χιλ. ευρώ, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται και η διαδικασία για την ανάπλαση και τη δημιουργία αθλητικών χώρων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, ύψους 102 χιλ. ευρώ.

Συνάντηση με την Ένωση Γονέων Λυκόβρυσης-Πεύκης

Την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας, ο δήμαρχος συναντήθηκε συμβολικά με αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων στο γραφείο του, ενώ το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται συνάντηση εργασίας με την Ένωση Γονέων, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας των σχολείων του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα παιδιά μας και τα σχολεία μας είναι το αύριό μας, είναι ένας από τους σημαντικότερους θησαυρούς του τόπου μας, που στηρίζουμε στην πράξη με ενέργειες, δράσεις, πρωτοβουλίες, διάλογο και στόχο πάντα η μεγάλη οικογένεια του Δήμου μας να βιώνει την ποιότητα ζωής που της αξίζει. Με την ίδια πολιτική στόχευση και με πρώτιστο μέλημα τις ανάγκες των πολιτών μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet