Μικροί αθλητές του Α.Ο. Πεύκης και Μ. Πατούλη ομόρφυναν το στάδιο Πεύκης
Αθλητισμός

Μικροί αθλητές του Α.Ο. Πεύκης και Μ. Πατούλη ομόρφυναν το στάδιο Πεύκης

Με όχημα τη συλλογικότητα στην υλοποίηση δράσεων πράσινης ευαισθητοποίησης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μαζί με τον πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης, Σταύρο Μονεμβασιώτη και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και στίβου του αθλητικού συλλόγου, την Τρίτη 23 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, έκαναν πράξη το σύνθημα «Ομορφαίνουμε το Περιβάλλον που αθλούμαστε».

Πιστοί στο ραντεβού της συμβολικής οικολογικής πρωτοβουλίας, που ξεκίνησε μετά από χορηγία καλλωπιστικών φυτών που εξασφάλισε η κα Πατούλη, οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο. Πεύκης, με την επίβλεψη ειδικών, συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην περιβαλλοντική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, αναδεικνύοντας σε όλους ότι «Αθλούμαι σημαίνει πάνω απ’ όλα σέβομαι τον χώρο, το περιβάλλον απ’ όπου αντλώ τα ερεθίσματα για ευ αγωνίζεσθαι», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η κα Πατούλη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης κ. Μονεμβασιώτη «για την αγάπη με την οποία αγκάλιασε από την αρχή την εν λόγω πρωτοβουλία και το υπέρμετρο ενδιαφέρον του στην άρτια υλοποίησή της, καθώς η ευαισθητοποίηση των αθλητών σε σκοπούς που αναδεικνύουν και προστατεύουν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και αναπτυσσόμαστε αποτελεί ισχυρό θεμέλιο του πολιτικού μας πολιτισμού». Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος ευχαρίστησε παράλληλα όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς που στήριξαν για την ευόδωση της δράσης και τόνισε:

«Μέσα από απλές πράξεις συλλογικότητας μπορούμε να εμπνεύσουμε τους νέους συνδημότες μας και να τους κινητοποιήσουμε σε δράσεις που μοναδικό στόχο έχουν την ενδυνάμωση της οικολογικής συνείδησης και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής σε κάθε χώρο δραστηριοποίησής τους. Σήμερα ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τα παιδιά και δώσαμε ένα ακόμη μήνυμα ανόθευτης αγάπης, συνεργασίας και δημιουργικότητας, για τον τόπο μας και το αύριο που οραματιζόμαστε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Πατούλη, ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής, προσφέρει δεκάδες καλλωπιστικά φυτά στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για τις ανάγκες του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού που θα λάβει χώρα στις 26, 27 & 28 Μαΐου, στο Άλσος Βαρβαρέσου.

Την κοινή δράση αγάπης για το περιβάλλον στήριξαν μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Δημήτρης Κατραμάδος, καθώς και μέλη και φίλοι των τομέων Πολιτισμού – Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet