Δεν εφησυχάζουν οι κάτοικοι στο Ν. Τέρμα στο θέμα των κεραιών κινητής
Κοινωνία

Δεν εφησυχάζουν οι κάτοικοι στο Ν. Τέρμα στο θέμα των κεραιών κινητής

Μεγάλη κινητικότητα στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας επιδεικνύει το συντονιστικό της Επιτροπής Κατοίκων του Ν. Τέρματος Αμαρουσίου.

Όπως ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής, σε ό,τι αφορά στην επικείμενη τοποθέτηση κεραίας στην οδό Στρατηγού Λέκκα 33, από τις 16/5/2017 έχει θυροκολληθεί έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης, που ζητεί αναστολή εργασιών, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν πρόστιμα και άλλες δικαστικές συνέπειες.

Επίσης, ως προς την ήδη εγκατεστημένη κεραία της εταιρείας επί τής Αυτοκράτορος Ηρακλείου 41, έχει προσδιοριστεί η δικάσιμος στο ΣτΕ για τις 21/6/2017.

Στο πλαίσιο της γνωστοποίησης του θέματος των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, το συντονιστικό τής Επιτροπής Κατοίκων του Ν. Τέρματος αποφάσισε να τοποθετήσει πανό στην κοντινή παιδική, επί της Αθανασίου Διάκου, ενώ στον συγκεκριμένο χώρο προγραμματίζεται για την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 ενημερωτική συγκέντρωση, στην οποία έχει κληθεί και ο Δρ Θ. Μέτσης, μηχανολόγος-μηχανικός Περιβάλλοντος, ο οποίος θα μιλήσει σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας (ΗΜΑ) στους ενήλικες, αλλά κυρίως στα παιδιά.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, το Συντονιστικό της Επιτροπής καλεί τους περίοικους να συμμετάσχουν μαζικά στην ενημερωτική συγκέντρωση, προσθέτοντας ότι «επειδή στην περιοχή υπάρχουν τρεις μεγάλες κεραίες και άλλη μία επίκειται, έχουμε βάσιμες υποψίες ότι -λόγω του υψομέτρου- η περιοχή είναι βολική για να γίνει… δάσος κεραιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet