Δράση ενημέρωσης & μέτρησης σακχαρώδη διαβήτη στην Πεύκη
Κοινωνία

Δράση ενημέρωσης & μέτρησης σακχαρώδη διαβήτη στην Πεύκη

Δράση μέτρησης των επιπέδων του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και ενημέρωσης για τη σωστή διατροφή, σύμμαχό μας στην καταπολέμησή του, πραγματοποιείται την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, από τις 10:00 έως τις 14:00 στον προαύλιο χώρο του Αγίου Παντελεήμονα στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης.

Η δράση αποτελεί συνεργασία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ και του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ». Η ίδια δράση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα της Λυκόβρυσης την Κυριακή 11 Ιουνίου τις ίδιες ώρες (10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.) στον προαύλιο χώρο της Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, τη συνεργασία του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης προώθησε ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, πραγματοποιώντας συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου την Πέμπτη 30 Μαρτίου στην έδρα του «Σισμανόγλειου». Στόχος του δημάρχου, ο οποίος, σύμφωνα με τον Δήμο, έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται, είναι μία γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στα ζητήματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και την πρόληψη και την ενημέρωση και κατ΄ επέκταση την υιοθέτηση του ανάλογου τρόπου ζωής.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος είχε συναντηθεί με τον διοικητή του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου, Μανόλη Κουταλά, τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Ιωάννη Μιχαλακούκο, τον αναπληρωτή διοικητή του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου, Λάζαρο Σαρισαβίδη, παρουσία και του τοπικού συμβούλου Πεύκης, Γεωργίου Τσόλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet