Εμπεριστατωμένη εκδήλωση για την κατάθλιψη στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Εμπεριστατωμένη εκδήλωση για την κατάθλιψη στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» και οι ιατροί – συγγραφείς Γιώργος Δημόπουλος, ψυχίατρος και Γιάννης Λαφαζάνος, ορθοπαιδικός, παρουσία φίλων και μελών του Συλλόγου, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Οι ειδικοί επιστήμονες ανέπτυξαν στην ομιλία τους την αξία της αυτογνωσίας, της αυτοεκτίμησης, της ελπίδας, και του έρωτα στη διαχείριση της κατάθλιψης, ενώ έγινε αναφορά και στο ζήτημα της πρόληψης της οστεοπόρωσης.

Η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, ανοίγοντας την εκδήλωση μετέφερε τον θερμό χαιρετισμό του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, και συνεχάρη τον Σύλλογο «Αγία Μαρίνα» για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του, το οποίο, όπως ανέφερε, «“αγκαλιάζει” και είναι αρωγός προσωπικά ο κ. Πατούλης».
Επίσης, ευχαρίστησε τους ομιλητές για τη διάθεσή τους να ενημερώσουν το κοινό για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη, υπογραμμίζοντας ότι «αποτελεί σοβαρό θέμα ψυχικής υγείας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης φαίνεται να έχει επηρεάσει όχι μόνο τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά».

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου και συντονίστρια της εκδήλωσης, Κατερίνα Βολουδάκη, δικηγόρος, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη στήριξη που προσφέρει στην προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Μαρούλα Σοφού, ενώ παρευρέθηκε, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet